Foto: HRT/Screenshot

Novi gost otkazao dolazak u Stankovićevu emisiju, pljušte komentari: ‘Prelako je popustio, gotovo je’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Voditelj i urednik emisije ‘Nedjeljom u 2’, Aleksandar Stanković, jučer je na društvenim mrežama pohvalio svojeg budućeg gosta. Riječ je o dubrovačkom političaru Mati Frankoviću, kojeg je Aco pohvalio zbog brzog odgovora.

No danas je Stanković otkrio neke zanimljive vijesti vezane uz njegovo gostovanje u emisiji.

Komentari su se samo nizali

“Dubrovački gradonačelnik zamolio odgodu gostovanja u Nu2 za 2 tjedna. Kako ništa ne gori, prihvatili smo. Stiže 22. 10. Sutra javljamo ime novog gosta,” osvanulo je na službenom Facebook profilu emisije.

U samo nekoliko sati ispod ove objave, koja je prikupila na stotine reakcija, nanizali su se brojni komentari fanova. Neki su se našalili, govoreći kako se Franković oko gostovanja nije ‘dogovorio’.

“Potvrdio bez odobrenja”

“Nije još dobio dosta uputa od šefa AP”, “Potvrdio bez odobrenja”, “Nije pitao prije što su mu isplanirali taj dan”, “Prelako je popustio, svi vole kad se više potrudiš oko njih”, “Gotovo mu je sad. Sad cijela nacija zahvaljujući Aci zna koliko očajno želi u Nu2,” pisali su pratitelji.

Pogledajte kako je Stanković branio svoju buduću suprugu od hrvatske glazbene dive: ‘Što ste htjeli reći?’




Podsjetimo, Stanković je u ponedjeljak gledateljima opisao tko dolazi te im ostavio da pogode o kome se radi. Nakon što je otkrio o kome se radi, Frankovića je pohvalio zbog brzog odgovora.

“Od nekih političara odgovor čekamo tjednima i na kraju ništa. I premda ovog čovjeka nikada nisam čuo ni upoznao zbilja je ažuran. Svaka čast!” napisao je Aco.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.