Foto: Paun Paunovic / CROPIX

Nives Ivanković priznala zašto se prestala pojavljivati u javnosti: ‘Nisam se zarazila’

Autor: G.B.

Glumica Nives Ivanković, koju mnogi pamte kao Seke Odak iz serije “Ruža vjetrova”, danas slavi 57. rođendan. Lijep je to povod da se prisjetimo svih sada već kultnih uloga lijepe glumice.

“Je l’ tako, šefe”, znala je upitati konobarica Miki u kultnoj emisiji “Nad lipom 35”, a na britak jezik Seke Odak iz Goračića nitko nije znao ostati imun.

“Ima se, meže se, vala dragom Bogu”, “Znam te puško kad si praćka bila”, “Bolje ispast’ glup nego iz aviona”, “Boga mi draga, ti bi i luk natira da plače”, “Rastopit ću te ki šumeću tabletu”, “Znanje je jedini udarac koji te je promašio”, “Tvoje moždane su oslobođene od carine”, “Njega CIA sa satelitom ne može nać”, “Navalio si kao penzić na šalter” samo su neke od legendarnih izjava Seke Odak u “Ruži vjetrova”.

Privatni život drži dalje od znatiželjne javnosti

Iako je šira javnost najviše pamti po spomenutim ulogama, filmofili je ne zaboravljaju ni kao Mariju u “Ta divna splitska noć”, kontesu Lili u “Vjerujem u anđele” i Natašinu majku u “Zvizdanu”.

Iako je često gledamo na filmskom platnu, u javnosti se baš i ne pojavljuje često. U jednom je intervjuu otkrila i zašto je to tako.

“Jednostavno se nisam zarazila tim virusom virtualne i komunikacije koja nije čak ni realna. Baveći se ovim poslom taj dio samopromocije me ne zanima. Vrijeme koje bih trošila na društvenim mrežama, koristim za osobne kontakte i uživam u svom mikrosvijetu koji je sastavljen od vrlo uskog kruga ljudi. Moje godine su me naučile da energiju dajem najmilijima jer život je jako nepredvidljiv”, izjavila je.




Ona pliva u eurima, a otac joj na pijaci prodaje toalet papir: ‘Žali se da mu je opala prodaja’

“Mnogi me pamte po ulozi Seke Odak, no ona i ja nismo nimalo slične. Nisam poduzetna niti sam opasna. Također, nisam zanimljiva ni duhovita kao ona. Dapače, privatno sam jako dosadna. Mnogima na društvenim događanjima izgledam kao otvorena osoba, ali to nije istina. Jako sam zatvorena i sramežljiva, a ona je bager. Možda je Seke ono što u meni čuči, što sam uvijek htjela biti”, rekla je bez zataškavanja Nives koja je kao mala željela biti stjuardesa.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.