Instagram

Nitko joj ne može stati na put: ovo je jedna od najuspješnijih Hrvatica

Autor: Iva Hanzen

Ona je poslovna žena, majka i supruga, superžena kojoj nema kraja. Iako se ne pojavljuje po medijima često, lako ćete ju vidjeti u društvu poznatih dama, kao što su Mirela Srna, glavna urednica i jedna od osnivačica modnog portala Buro 247 i primjerice Tatjana Dragović, jedna od naših najpoznatijih i najljepših bivših manekenki. Ne mari puno za pokazivanje u javnosti, već je uglavnom iza svjetla reflektora i ozbiljno radi. Moglo bi se reći kako je hrvatska verzija najpopularnije urednice na svijetu, one američkog Voguea Anne Wintour. Riječ je o Sandri Njavro.

 

View this post on Instagram

 

Dobro vam jutro. Na buro247.hr pogledajte atmosferu s jučerašnjeg Buro 24/7? Bio partyja. / We had a great time yesterday at Buro 24/7 ? Bio party @mirelaforic @il_bambi #sandranjavro #buro247 #buro247hr #bio #cottage #finetorte #buroloves

A post shared by BURO. Hrvatska (@buro247hr) on

Dugo je radila kao urednica i to za sve prestižne hrvatske medije poput T – potala, Glorije i Storyja, a prije godinu dana je pokrenula i svoj vlastiti projekt pod nazivom Cover.Style koji se fokusira na modu, trendove i slavne osobe, baš poput Voguea.




Tako je hrvatska medijska scena nesumnjivo dobila osvježenje, a ova uspješna urednica i novinarka koja već 25 godina kraljuje medijima i vrlo je poznata među hrvatskom celebrity kremom, pokazala je da njenim idejama i zamislima nema kraja. Što god zamisli, ona ostvari, a pritom još stigne i biti supruga te majka.  Inače, nije prijateljica samo sa slavnim Hrvaticama, nego i s onim svjetskim. Tako se svojedobno družila s Melanijom Trump, doduše dok Melania još nije bila Trump, ali i to govori da je Sandra vječito okružena samo ekskluzivnim ličnostima, kakva je i sama.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.