Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Niste ni svjesni kakva je faca došla na Rimčevu prezentaciju robotaksija

Autor: G.B.

Najuspješniji hrvatski poduzetnik Mate Rimac u srijedu je u predstavio dugo iščekivane robotaksije, koji će nositi naziv Verne, po poznatom književniku Julesu Vernu. Na predstavljanju je bio i saudijski biznismen Hassan Jameel, bivši partner slavne pjevačice Rihanne.

Inače, pjevačica i biznismen svoju su vezu započeli sredinom 2017. godine, a javnost ih je prvi put uočila zajedno na odmoru u Španjolskoj iste godine. Ubrzo su svi svjetski tabloidi počeli pisati o njihovoj vezi, a 2018. godine počele su kružiti glasine o njihovom potencijalnom vjenčanju.

Jameel i Rihanna prekinuli su 2020. godine, a razlozi prekida ostali su nepoznati. Inače, njegova se neto vrijednost procjenjuje na 1.9 milijardi dolara, a član je uprave i obiteljske firme Abdul Latif Jameel, koju je osnovao njegov otac, inače jedan od najbogatijih ljudi u Saudijskoj Arabiji.

FOTO: AP Photo/Matt Slocum

Prezentaciju nije propustio ni poznati holivudski glumac

Podsjetimo, na prezentaciji o samom projektu govorili su suosnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Project 3 Mobility (P3) Marko Pejković, suosnivač i glavni direktor dizajna u P3 Adriano Mudri i suosnivač P3 i glavni izvršni direktor Rimac Grupe, Mate Rimac.

Na predstavljanje projekta došla je brojna zainteresirana publika, uključujući premijera Andreja Plenkovića, ministra mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, gradonačelnika grada Zagreba, Tomislava Tomaševića, ali i glumca Gorana Višnjića.

Ovako je Katarina prije tri godine pričala o Rimcu: ‘Preko tjedna se skoro ni ne vidimo’




Podsjetimo, razvod Mate Rimca i Katarine Lovrić goruća je tema u svim hrvatskim i regionalnim medijima. Iako svi žele znati zbog čega je došlo do kraha ljubavi između bogatog i uspješnog poduzetnika i njegove lijepe, uskoro bivše supruge, čini se da do tih informacija neće baš lako doći s obzirom na to da njegovi najbliži suradnici o svemu šute kao zaliveni.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.