Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Nina Badrić iznenadila potezom na svoj rođendan: ‘Morbidno i mračno, užas’

Autor: M.T.

Jedna od najvećih hrvatskih pop pjevačica Nina Badrić, u četvrtak je navršila 52. godine, a povodom rođendana počastila je publiku pjesmom ‘Kako si’. Budući da joj je nedavno objavljena pjesma pod nazivom ‘#onokad’ postala apsolutni hit, nema sumnje da se će i ova pjesma imati istu sudbinu.

Pjesma ‘#onokad’ objavljena je uoči istoimenog albuma, a Nina je rekla kako će pjesme novog albuma izlaziti u skorije vrijeme. “Završila sam čitav album, pa ćemo publici predstavljati pjesmu po pjesmu u razmaku od mjesec-dva dana. Danas je premijerno pušten novi singl koji se zove ‘Ono kad’. Pjesma je meni izuzetno draga i donosi jedan drugačiji zvuk, jedan odmak, ali je opet ostao, mogu tako reći, moj potpis”, rekla je Nina.

Također je za svoje obožavatelje otkrila kakva očekivanja mogu imati od njega. “Novi album je gotov. Sretna sam što sam ga završila i nadam se da će ga publika zavoljeti kao i sve prethodne. Mislim da ima širinu, na njemu je puno novih pjesama koje su i “stara” i “nova” Nina. Ja sam ga u svojoj glavi podijelila na tamnu i svijetlu stranu kao što je i život pa su i pjesme takve. Birala sam pjesme bez kalkulacije u odnosu na trendove koji danas vladaju, a i sama sam autor par pjesama. Pjesmu ćemo puštati jednu za drugom jer bih voljela da publika ima barem malo vremena poslušati pjesmu po pjesmu, a u cijelosti ćemo ostatak albuma objaviti iduće godine u drugom mjesecu”, dodala je pjevačica.

‘Nešto neobično za Ninu’

Ninina pjesma ‘Kako si’ osvanula je na YouTubeu u srijedu, a pjesma je Nininu publiku oduševila: “Nešto novo, pomalo neobično za Ninu, ali tko zna – zna, a Nina zaista zna. Meni se ovo dopalo i slušam baš na dan Nininog rođenja”, “Jedna je Nina, kraljica popa, koplje ljubavi, pjesma božanstvena, kada se pjeva iz srca i duše, to baš, ovako izgleda, nema dalje…..Bravo!!!!”, “Bravo Nina, predivna balada”, neki su od komentara.

Naime komentari na račun spota nisu bili toliko pozitivni kao i sama pjesma. “Pjesma do pola dobro, druga polovica pokvarila cijelu pjesmu, spot morbidan i mračan, zle energije.”, “Morbidno spot..užas”, publika je iznijela i negativne strane.

Nina Badrić objavila hitčinu, obožavatelji u deliriju: ‘Ono kad me pjesma raznese’




Pjesmu ‘Kako si’, kao i ostale nove objavljene pjesme s novog albuma, ali i druge Ninine bezvremenske hitove obožavatelji će imati priliku slušati 30. studenog u zagrebačkoj Areni. Premda joj to nije prvo pojavljivanje u Areni, ovaj koncert Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere. “Najavili smo danas i zagrebačku Arenu 30. 11. tako da sam presretna, radujem se i veselim se. Turneja ‘Ono kad‘ kreće iz zagrebačke Arene”, poručila je.




Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.