Foto: Instagram

Nikolina Pišek podijelila emotivnu objavu i razgalila srca: ‘Ne budite sebični’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Voditeljica Nikolina Pišek na društvenim mrežama redovito dijeli objave iz privatnog života sa svojim fanovima. Nikada nije skrivala koliko je ponosna na kćeri, a sada je pokazala i još jednog člana svoje male obitelji.

Putem Instagrama je podijelila fotografiju sa svojom kujicom Eli, koju je udomila prije nekoliko godina.

“Tko bi rekao…”

“Moja keruša Eli. Nije toliko često sa mnom jer putuje svijetom više i češće od mame,” napisala je Nikolina uz fotografiju na kojoj čuči pored svoje mezimice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)




“Tko bi rekao da će od jednog promrzlog šteneta veličine dlana nađenog jednog hladnog februarskog dana na obali Pačir banje prije 8 godina nastati ovakva ljepotica?” zapitala se voditeljica.

“Tko zna što je urezano u njenu memoriju”

“Htjeli su je utopiti, a ona danas ima britansku putovnicu i zove se Elizabeth Taylor. Zato sto je nađena na dan kada se rodila crnokosa ljepotica magičnih očiju. Kakve ima i Eli,” dodala je.

“Izrasla je u i dalje plahu pametnu psicu koja se boji muškaraca sa nekim predmetom u ruci. Tko zna što je urezano u njezinu memoriju,” napisala je, a za kraj je poslala znakovitu poruku.




‘U ime Oca i Sina i Duha Svetoga’ Nikolina Pišek u verbalnom obračunu, sve zbog jednog pitanja

“Ono što želim reći – nečije malo nekom može promijeniti cijeli svijet. Ne budite sebični sa svojom ljubavi,” zaključila je voditeljica. Sudeći prema fotografijama, Eli ipak nije baš bilo do fotografiranja.

Podsjetimo, Nikolina je nedavno doživjela neugodnu situaciju ispred pošte. Naime, tamo ju je verbalno izvrijeđala starija prolaznica koja joj je kasnije i napisala poruku na papiru. Na njenu nesreću, poruku namijenjenu Nikolini ostavila je ipak na tuđem autu.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.