Foto: Vojko Basic / CROPIX

Nema više ‘fulirancije’, Otokar Levaj izbačen iz popularne serije: ‘To me jako pogodilo’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Na HRT-u nagodinu kreće emitiranje nove sezone popularne serije ‘Dnevnik velikog Perice‘. Jedna je to od kultnih serija koja privlači velik broj gledatelja, a jedan od njenih najzapamćenijih likova zasigurno je Eugen Fulir.

No svi koji su ga se nadali vidjeti u novoj sezoni biti će razočarani. Naime, lika kojeg je utjelovio legendarni zagrebački glumac Otokar Levaj naprasno su izbacili iz serije.

Autori serije ističu kako je lik završio svoj dramaturški krug te kako se s njim nema više što događati. Levaj je ovakvom odlukom u potpunosti iznenađen, budući da ništa nije dalo naslutiti na takav razvoj događaja.

Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX

‘O tome se nema što raspravljati’

“Mi smo cijelo vrijeme bili u korespodenciji i dogovarali se da taj lik ide dalje da bih jučer dobio obavijest e-mailom da je taj lik iz dramaturških razloga ispao van. Redatelj Vinko Brešan je jednostavno to tako objasnio i da se o tome više nema što raspravljati,” izjavio je iznenađeni glumac.

Dodao je kako je sa svim glumcima i ostalima koji rade na seriji u odličnim odnosima. “Stvarno ne mislim da je u pozadini neki drugi razlog, osim ovog kojeg su naveli. Ne mogu naslutiti neke druge teorije zavjere,” kaže Levaj.

“To me iznenadilo i pogodilo. To je otprilike kao kad se cura i dečko rastaju pa ovaj kaže ja tebe nisam vrijedan. Tako sam i ja odličan, izvrstan glumac, ali taj lik je završio svoju funkciju,” dodao je.

NAKON 50 GODINA SREO STARU LJUBAV I OŽENIO JE! Slavni hrvatski glumac se preselio na Floridu: ‘Službeno sam Amerikanac’




“Meni je jednostavno žao, to je bila fenomenalna uloga, jedinstvena, ja imam 80 godina i teško da će tako nešto ponoviti. I nakon 50 godina koliko radim ovaj posao nisam očvrsnuo. Da, iskreno mi je žao što sam ispao iz postave,” zaključio je 80-godišnji glumac.

Podsjetimo, serija ‘Dnevnik velikog Perice’ nastala je kao nastavak kultnog filma ‘Tko pjeva zlo ne misli’. Od poznatih nam likova u seriji je ostala samo gospođa Šafranek, koju glumi Mirjana Bohanec-Vidović. Dozu ‘fulirancije’ umjesto pokojnog Relje Bašića kao Ernesta osigurao je Levaj glumeći njegovog brata.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.