Foto: Duje Klaric/ CROPIX

Nećak Olivera Dragojevića obitelj ostavio u šoku: ‘Ni žena nije imala pojma’

Autor: F. P.

Od smrti splitskog slavuja Olivera Dragojevića prošlo je već gotovo šest godina. Bez obzira na vrijeme, mnogima je ostao neprežaljen u toj mjeri da se čini kao da ga nema tek nekoliko dana. Njegove pjesme i dalje su neizostavan dio brojnih kućanstava, a legendarni Splićanin dobio je i vlastiti trajekt jednostavno nazvan ‘Oliver’.

I dok slavuj više nije s nama, njegovu uspomenu održavaju živom i članovi njegove obitelji. Osim supruge Vesne, tu je nećak Petar Dragojević, i sam uspješan glazbenik. Unatoč činjenici što mu se primiče gust ljetni raspored, Petar i dalje pronalazi vremena za obitelj koju je sada dobrano iznenadio jednim zajedničkim izletom.

Jučerašnji Dan državnosti Petar je odlučio iskoristiti na najbolji način. S obitelji je tako uživao u zabavnom vodenom parku Dalmaland u Biogradu, čime se pohvalio i na društvenim mrežama. Na snimci objavljenoj putem Instagram priče vidi se kako su se odvažili na vožnju u stilu vodenog tobogana, ali u čamcu.

Foto: Collage/Instagram

‘Prvo im nisam htio kazati’

“Čak ni supruga nije znala gdje ih vodim. Prvo im nisam htio kazati, a onda sam im tijekom vožnje ipak rekao. Kad su djeca čula da idemo u zabavni park njihovoj sreći nije bilo kraja”, otkrio je Petar za domaće medije. Sa suprugom Andreom ima petero djece – sinove Davida, Emanuela, Jonu i Nou, te kćer Debora Mariju.

Gledatelje uvrijedila ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska: ‘Katastrofa za jednu televiziju’

Podsjetimo, njegovom tetku Jadrolinija je odlučila odati počast ranije ove godine. Njemu u čast trajekt će svakodnevno ploviti na ruti Split-Vela Luka-Ubli, što je mnogim njegovim obožavateljima zasigurno bila i više nego dirljiva gesta. Nećak Petar je početkom ožujka, kada je obznanjeno ime trajekta, komentirao da je postojala i bolja opcija.




“Meni je samo krivo što se ne zove Oliver Dragojević, bilo je i to u ponudi. Po meni bi puno ime i prezime bila bolja opcija. Ove generacije znaju tko je Oliver, ali nove će vidjeti samo Oliver. Ideju smo odmah podržali, to je čovjek zaslužio i nema dalje rasprave. Nikakav trg, aerodrom, idealno je što se brod zove Oliver”, istaknuo je tada Petar.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.