Foto: Instagram

‘NE KUPUJEM PRATITELJE KAO ŠTO MNOGI MISLE!’ Popularna hrvatska influencerica prokomentirala nagli pad pratitelja na Instagramu

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Infuencerica i vizažistica, Jelena Perić, jedna je od najpraćenijih Hrvatica na Instagramu. Dugo vremena, Jelena je imala točno milijun pratitelja na ovoj društvenoj mreži, no međutim u posljednje vrijeme se dogodio blagi pad pa sada ima 989 tisuća pratitelja.

”To se događa zato što me Instagram svrstava regionalno, ali to mi i odgovara jer imam vjerniju publiku, ne kupujem pratitelje kao što mnogi misle, sada sam više orijentirana na Hrvatsku” kazala je Jelena za 24 sata.

Instagram

Jelena je prokomentirala i utječe li to na njezin posao i radi li na nekim novim projektima.

”Apsolutno ne, radim super, količinski i više nego prije. Radim na novim projektima, ali ne volim pričati o tome prije nego što se realizira” poručila je Jelena.

Foto: Nova TV

Podsjetimo, hrvatska Kim Kardashian kako joj neki od milja tepaju, prošle se sezone natjecala u showu ‘Ples sa zvijezdama’ gdje je mnoge oduševila svojim plesačkim umijećem.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.