FOTO: Instagram

Nakon tri godine braka: Supruga Matea Kovačića neobičnim potezom iznenadila pratitelje

Autor: Dnevno.hr

Supruga našeg nogometnog reprezentativca 26-godišnjeg Matea Kovačića, 28-godišnja Izabel Kovačić svojim najnovijim potezom iznenadila je gotovo 380 tisuća pratitelje na svom Instagram profilu.

Naime, mlada poduzetnica se odrekla djevojačkog prezimena na toj društvenoj mreži i umjesto Izabel Andrijanić stavila Izabel Kovačić, dok joj je ime Instagram profila, koji trenutačno prati gotovo 380 tisuća pratitelja preimenovala u “izakova“.

FOTO: Instagram screenshoot

Pratitelje je ovaj potez ipak iznenadio s obzirom na to da se Izabel udala za Matea prije više od tri godine, a tek se sada odlučila na ovu promjenu. Inače, supružnici Kovačić sa sinom Ivanom žive u Londonu, gdje Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

Sredinom lipnja prošle godine Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije jedanaest godina. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima u kojoj su izrekli svoje sudbonosno ”da” Mateo i Izabel su se ujedno i upoznali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)




Nakon potresa koji je pogodio Zagreb, Kovačići su iz Londona stigli  kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.