Foto: Instagram

Nakon što je u trans bacila sve u Zagrebu, Milica Pavlović planira pohod na ostatak domovine

Autor: G.B.

Nakon što je prije nepuna dva tjedana “zapalila” atmosferu s tisućama obožavatelja u zagrebačkoj Areni, regionalna zvijezda Milica Pavlović vraća se u Hrvatsku! Treću godinu zaredom nastupat će u klubu La Playa u Vodicama i to ove subote, 6. srpnja, od 19 sati.

Tako će s jedne od najpopularnijih pozornica na Jadranu, smještene tik uz more, odjekivati hitovi “Provereno”, “Šećeru”, “Lav”, “Posesivna bivša”, “Boginja” i niz drugih koje je ova atraktivna brineta otpjevala tijekom dugogodišnje karijere.

“Društvo, niste valjda mislili da će ova godina proći bez mene? Zato se 6. srpnja vidimo u La Playi u Vodicama na ‘Provereno’ dobroj zabavi. Jedva čekam, ljubim vas i volim”, poručila je Milica obožavateljima.

FOTO: Mario Poje/ Extra FM

Osim Milice, nastupaju Tanja Savić i Tea Tairović

Već u srijedu, 10. srpnja, na pozornicu će se popeti popularni dvojac Relja Torino i Popovska, dok će u petak, 12. srpnja, publiku zabavljati Zera.

Tople ljetne noći u Dalmaciji su posljednjih godina postale nezamislive bez La Playe i najvećih zvijezda na našim prostorima koje pristižu iz tjedna u tjedan na spektakularne open-air koncerte. Ekipa iz kluba se potrudila ponovno osigurati najatraktivniji ljetni program, kojim su nadmašili sami sebe.

Huljić za svoj najskuplji projekt angažirao dečka kojeg HRT-ov žiri godinama sustavno zakida




Najtraženiji izvođači u regiji nastupat će tijekom srpnja i kolovoza, a među njima su – Barbara Bobak, Tea Tairović, Milica Todorović, Grše, Tanja Savić, Voyage, Nucci, Adi Šoše i brojni drugi. Nema sumnje da će se atmosfera prepričavati i dijeliti na društvenim mrežama, a osim koncerata, bogat program donosi niz dnevnih partyja na bazenu i noćne tematske zabave uz najbolje DJ-e.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.