Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Nakon silnih kontroverzi Prijović održala koncert u Zadru: Pogledajte što je izvodila na pozornici

Autor: F. P.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović na našim prostorima ostvarila je ono što rijetki mogu. Otkako je krajem prosinca prošle godine u tren oka rasprodala pet zagrebačkih Arena, nastavila je ‘hujati’ regijom te nizati nastup za nastupom. Turneja ‘Od istoka do zapada’ vodi ju i u druge europske zemlje kao što je Njemačka.

A što bi drugo Prijović radila petkom navečer negoli – nastupala. Ovog puta, točnije 7. lipnja na rasporedu je bio koncert u Zadru, za nju dosta kontroverzan nastup zbog prijetnji zabranama. No Aleksandra se nije dala te ne samo da je raspametila Zadrane, već joj je ovo bio i jubilarni 40. koncert u sklopu iznimno uspješne turneje.

“Dobra večer Zadre, ovo je moj prvi nastup u vašem gradu i vjerujem da ćemo imati najbolju zabavu”, započela je Prijović svoje obraćanje publici. Nakon toga je uslijedilo nekoliko sati tijekom kojih je publika uglas s njom izvodila njene hitove kao što su ‘Dam dam dam’, ‘Kuća strave’, ‘Za nas kasno je’, ‘Testament’ te brojni drugi.

‘Pamtit ću ovu turneju zauvijek’

“Hvala što pjevate sa mnom uglas i činite me najsretnijom na svijetu. Pamtit ću ovu turneju zauvijek i velika je stvar za mene da mi je ovo 40. koncert u regiji. Mislila sam da se nakon Lepe Brene, Zdravka Čolića i drugih legendi ovakvo nešto neće dogoditi. Ali evo, kao da sanjam”, poručila je Srpkinja u jednom trenu okupljenima.

Od okruglih 40 koncerata, čak 17 ih je održala upravo u Hrvatskoj. Tu, naravno, spadaju spektakularno rasprodanih pet noći u zagrebačkoj Areni, te isto toliko u osječkom Gradskom vrtu. Nakon toga su uslijedila po tri nastupa u Varaždinu i Rijeci, a nastup u Zadru vjerojatno joj nije mogao biti ljepše obilježen jubilej.

Radnica s luksuzne jahte otkrila bizarne zahtjeve milijunaša: ‘Tražio je da to radi dok on ruča’




No ne bi to bio pravi Prijin koncert da nije bilo i nekog gosta iznenađenja. Za Zadrane je na pozornicu tako izašao poznati reper Nucci, s kojim je Aleksandra izvela njegov hit ‘Đerdan’. Srpkinja je Nucciju zahvalila što je prešao tolik put na njen poziv, te je rekla kako se raduje svakom njegovom uspjehu u karijeri.

Drugi gost te večeri bio je njen prijatelj i kolega Sale Tropiko, a s njim je izvela pjesmu ‘Zauvek tvoj’. Pred kraj ovog koncerta koji će mnogima još dugo ostati u pamćenju, Srpkinja je dobila i transparent iz Splita, na kojem su je pozvali da nastupi i u gradu pod Marjanom. Prija je na to poručila da jedva čeka, te se svakako nada da će se i to dogoditi.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.