Foto: Dusko Marusic/CROPIX

Nakon pritvaranja u Hrvatskoj, Sergej Trifunović završio i u srpskom zatvoru

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Srpski glumac Sergej Trifunović našao se u novim, ovaj put ozbiljnim problemima. Naime, srpske medije preplavila je vijest kako je Trifunović u utorak završio u zatvoru, i to zbog neplaćene prekršajne kazne.

Kako prenosi Telegraf, glumac se uhićenju nije opirao, no policajcima je uputio nekoliko uvreda.

Netko se pobrinuo za njegovu kaznu

Srećom po Trifunovića, zatvorska kazna nije dugo trajala. Iza rešetaka je proveo 24 sata, a na slobodu je pušten nakon što mu je netko platio spomenutu kaznu za prekršaj.

Bujanec ‘potaracao’ Tomića i ekipu: ‘Trifunović je više nego itko pridonio razgolićenju jugoslavenstva’

Podsjetimo, ovaj srpski glumac prije nekoliko mjeseci dobio je jednogodišnju zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske Unije. Do zabrane je došlo zbog nekoliko prekršaja koje je počinio u Splitu.

“Pojavilo se deset pit bullova”

Nakon nemilih događaja koji su ga ‘zadesili’ u gradu pod Marjanom, o svemu se oglasio i sam Trifunović. U jednom podcastu otkrio je detalje splitskog uhićenja, do kojeg je došlo zbog šetanja psa bez povodca.




Bujanec ‘potaracao’ Tomića i ekipu: ‘Trifunović je više nego itko pridonio razgolićenju jugoslavenstva’

“Prišao mi je jedan tip, očito homoseksualac, i rekao mi: Ne možete ovdje sa pasom, netko će vam zvati policiju. Neće mene ped***** u pink kupaćim gaćama otjerati odavde, duvaj ga,” rekao je tada Sergej.




“Pojavilo se deset pit bullova u jednom trenutku i dva policijska auta i sedam policajaca. Pas je sve vrijeme bio vezan. Policajac mi je rekao da zna što mi se dogodilo i da će mi on ponovno to isto napraviti,” dodao je frustrirani glumac.

 

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.