Foto: Josip Moler / CROPIX

Najpoželjnija doktorica u Hrvata pozirala u luksuznom hotelu: Pratitelji primijetili samo jedno

Autor: G.B.

Liječnica i influencerica Petra Meštrić, koju hrvatska javnost pamti kao kandidatkinju showa “Brak na prvu”, svoje je Instagram pratitelje počastila novom objavom.

Meštrić je u novoj objavi ispozirala u luksuznoj hotelskoj sobi noseći samo kućni ogrtač ispod kojeg se naziralo njeno poprsje. Nazdravila je Petra je i časom šampanjca, no samo najvjerniji pratitelji su primijetili da je još jedna čaša na noćnom ormariću iza nje.

“A čija je druga čaša?” zanimalo je jednog pratitelja, na što mu je Petra odgovorila: “Vjerojatno od osobe koja slika”, a zatim se oglasila i Petrina prijateljica s komentarom: “Moja je čaša gospodine”, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Mestric (@petramestric)




Dubokoumni citat o iskrenosti

Mnoge je privukao i Petrin opis u kojem je podijelila dubokoumni citat o iskrenosti te uz njega napisala svoje vlastito mišljenje.

“Suprotno mišljenju mnogih ne mislim da je iskrenost vrlina. Ona sirova istina čak mi je i vrlo teško probavljiva. U današnjem svijetu dok gotovo svi uče neke načine komunikacije ‘što na umu to na drumu‘ mi djeluje čak i primitivno”, započela je liječnica.

Gledatelji se zgražaju nad Survivorom: ‘Nezahvalna pozicija voditelja, nikad gori kandidati’




“Jednostavno, u modernom svijetu kad postoji toliko lijepih, šarenih papirića da upakiramo nešto, voditi se krajnje barbarskim metodama smatram nedostatkom osnovnih komunikacijskih vještina”, nastavila je.

“A isti ti ljudi, koji vrijeđaju direktno, osobno shvate ‘kritiku‘ koja je možda rečena na neku situaciju generalno. Pa opet vraćaju po osobnoj osnovi. Jer odvajanje osobnog od generalnog postalo je izgleda preteško…”, zaključila je,

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.