Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Naglo propala suradnja Huljića i Lasagne, Tonči sve iznio u javnost: ‘Promijenila se dinamika’

Autor: Marija Tomić

Naš predstavnik Eurosonga, Marko Purišić, dogovorio je s Tončijem Huljićem suradnju i prije nego li je njegova pjesma “Rim Tim Tagi Dim” ugledala svijetlo dana na Dori, odnosno zajednički nastup na budućoj glazbenoj manifestaciji poznatoj pod nazivom Melodijama Jadrana. Ova manifestacija odvija se u vrhunskom ambijentu Galerije Meštrović te će trajati tri dana, točnije od 21. do 23. lipnja.

Melodije Jadrana najsnažniji su glazbeni događaj, koji počinje početkom ljeta i odražava vrhunac ljetne sezone. Na ovoj manifestaciji predstavljat će se nove skladbe najpoznatijih izvođača te nova glazbena imena. Fokus će biti stavljen na predstavljanju publici novih pjesama te povezivanju mediteranskih glazbenih izričaja i novih trendova u suvremenoj glazbi.

Završna večer je osmišljena tako što će pozornicu napuniti mlade nade hrvatske glazbe uz najveće domaće zvijezde. U samom vrhuncu spektakla pod nazivom Hit ljeta mnoge poznate zvijezde ispunit će pozornicu svojim pjesmama abecednim redom. Zvijezde koje će sudjelovati u manifestaciji su Adi Šoše, Cambi, Domenica, Doris Dragović, Dražen Zečić & Anđela, Giuliano, Goran Karan, Hari Rončević, Ivica Sikirić Ićo, Ivan Ive Županović, Jelena Rozga, Lorena, Luka Nižetić, Tonči Huljić & Madre Badessa & Petar Šegedin Pjero, Marija Mirković, Marino, Mia Dimšić, Neno Belan, Saša Antić & Jordes, Tiho Orlić, Trans Acoustic, Vanna i Zorica Kondža.

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Piši kući propalo

Baby Lasagne iskazao je oduševljenje i favoriziranje kada je u pitanju Tonči Huljić te se veselio suradnji sa splitskim kompozitorom na Melodijama Jadrana. Nastup je trebao biti u suradnji s Petrom Šegedinom Pjerom, ali je naposljetku sve propalo.

“Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji, zbog promijenjenih poslovnih okolnosti, Baby Lasagna neće moći biti dio pjesme ‘Aj pitaj’ na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom”, napisao je Huljić na Facebook objavi te objasnio kako će suradnju ostaviti za neko kasnije vrijeme.

Osim na lijepim željama u nastavku njegove karijere, Tonči se zahvalio Lasagni na njegovom sudjelovanju u promotivnoj kampanji linije pića: “Zahvaljujem Baby Lasagni na učešću u promotivnoj kampanji moje linije pića, gdje smo se i upoznali i dogovorili suradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana, te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu ‘Rim tim tagi dim‘. S velikim simpatijama pratit ću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice)”.

Hrvatski reper uzburkao javnost novom pjesmom: ‘Brate, pa ti sve pokidaš’




Prisjetimo se Marko je ove godine predstavljao Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom Rim Tim Tagi Dim i postigao najbolji rezultat za Hrvatsku u tom natjecanju osvojivši visoko drugo mjesto.

Nakon uspjeha koji mu je donio Eurosong, Marko najavljuje brojne planove za budućnost: “Želimo napraviti koncerte na domaćem tržištu i onda nakon toga početkom sljedeće godine u planu je europska turneja. Nešto će biti Europe i u ovoj godini, ali sljedeće godine udaramo po Europi, a za sada ćemo se malo družiti s domaćima, kazao je”.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.