Foto: Marko Todorov / CROPIX

Na ovom eventu nitko nije ni slutio da bi nešto moglo poći po zlu: Izgledali su prezaljubljeno

Autor: G.B.

Vijest o krahu braka najpoznatijeg hrvatskog poduzetnika svjetskog glasa, Mate Rimca i njegove supruge Katarine, djevojački Lovrić, poput bombe je odjeknula svim hrvatskim i regionalnim medijima.

Naime, kako je iz više izvora bliskih poduzetniku potvrđeno za Index, Mate i Katarina su odlučili krenuti razdvojenim putevima, no nitko od zaposlenika Rimčeve tvrtke nije želio iznositi detalje šefovog privatnog života.

Da će njihova ljubavna priča završiti razvodom, nitko se nije mogao nadati. Naime, na svim fotografijama izgledali su ludo zaljubljeni, a takvi su se pojavili i na dodjeli nagrada za EY poduzetnika godina, koji je održan u Laubi. Nagrada EY Poduzetnik godine sastavni je dio korporativne strategije tvrtke EY, a cilj izbora, koji je potekao u SAD-u prije 28 godina, promicanje je poduzetništva, odnosno promoviranje dostignuća najboljih svjetskih poduzetnika.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Sve je ovijeno velom tajni

Podsjetimo, par se vjenčao u srpnju 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji. Raskošno vjenčanje održano je u Villi Dalmacija, a vjenčanju su prisustvovali samo paru bliski ljudi. U srpnju iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna, njihovog rodnog mjesta.

Nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri. Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi “Bademi i so”, a sviralo im je i Zabranjeno pušenje. Mladenka je, prije odlaska u crkvu, bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe se, po starom dobrom običaju, okretao vol od 800 kilograma.

Razveo se Mate Rimac: Ljubav sa zanosnom Hercegovkom trajala je samo tri godine




Zaruke su pak pale godinu dana ranije: “Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali – sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle”, napisao je tad Mate uz fotografiju njih dvoje staru 15 godina i fotografiju sa zaruka.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.