Foto: Instagram

Na Met Gali pojavila se u haljini od pijeska: Sama nije mogla ni uz stepenice

Autor: F. P.

U ponedjeljak je održana jedna od najvećih modnih manifestacija na svijetu. Poznata Met Gala i ove godine je privukla brojna svjetska imena, a glamurozna izdanja na crvenom tepihu već su izazvala razne reakcije na mrežama. Među njima je i ono južnoafričke pjevačice Tyle, koja se pojavila u zaista neviđenoj haljini.

Njena oprava je, naime, bila izrađena od pijeska, uz što je kombinirala torbicu u obliku pješčanog sata. Time se na osebujan način uklopila u ovogodišnju Gala tematiku ‘Garden of Time’, no čini se kako joj je haljina zadavala probleme. Uz vidljive poteškoće se kretala u njoj, a pravi problemi nastali su kada je došla do stepenica.

Tyla u ovoj neobičnoj haljini sama nije mogla uz stepenice, već joj je za to bila potrebna pomoć. Oko nje se okupilo petero muškaraca koji su joj prvo pokušali pomoći primivši je pod ruku. Međutim ni to nije bilo dovoljno, pa su je naposlijetku digli u zrak i odnijeli do vrha stepenica, a snimka se brzinom munje proširila mrežama.

‘Što će kad bude trebala obaviti nuždu?’

“Strah me pomisliti što će napraviti kad treba obaviti nuždu”, “Ovo je presmiješno”, “Kako će na WC? Ima li vrećicu zalijepljenu za nogu”, “Treba putovati sa vlastitim dizačem preko stepenica”, samo su neki od komentara. Na snimci je vidljivo kako ju je uz stepenice ponijelo četvero muškaraca, od kojih je troje pridržavalo dugačak stražnji dio haljine.




Izvadila rebra da bi nosila ovu haljinu? Svijet treperi zbog izdanja slavne dame

Podsjetimo, ranije je u fokusu medija zbog pojave na Met Gali završila i Kim Kardashian. Ove godine  je odabrala haljinu sa srebrnim korzetom, koji je bio toliko stegnut da su se mnogi pitali kako uopće može disati u tome. Uz to su krenule šale da je Kim morala izvaditi nekoliko rebara samo kako bi stala u haljinu.




Ništa bolje nije prošlo ni njeno prošlogodišnje izdanje. Tada se pojavila u haljini sastavljenoj od oko 50 tisuća bisera, koju je uspjela i oštetiti. Prilikom izlaska iz limuzine je petom zapela za jednu od niti koja spaja bisere, zbog čega se nekolicina njih razasula po podu. Kim je nakon toga prekinula svoj javni nastup te posramljena pobjegla u hotel.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.