Foto: Paun Paunovic / CROPIX

Na koncertu Petra Graše pojavila se dva neočekivana lica: Pažnju je privlačila i njegova Hana

Autor: Z.S.

Hrvatski pjevač Petar Grašo u utorak je koncertom u pratnji Grand acoustic benda i Ante Gele otvorio 11. izdanje manifestacije San sustipanske noći. Na jednoj od najljepših splitskih pozornica redao je svoje hitove, ali i pjesme njegovih kolege, dok je dio koncerta posvetio pokojnom Oliveru Dragojeviću.

‘Dugo smo čekali’ Petar Grašo novom vijesti ganuo fanove: Počelo odbrojavanje do važnog dana!

Pomalo neočekivana lica u publici

Kako se može vidjet na fotografijama u koncertu je uživala i njegova supruga Hana Huljić Grašo, dok su u publici bili, što će možda mnoge iznenaditi, i legendarni nogometaši, a danas treneri Igor Tudor i Ivan Leko.

Dalmatinski portal pak javlja da je tamo bila i Vjekoslava Huljić kojoj se pjevač s pozornice zahvalio na dugogodišnjoj suradnji. U njihovom društvu bile su pjevačice Jelena Rozga i Domenica, Hanina kuma, a društvo im je pravio Maksim Mrvica.

Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.