Foto: Collage/Instagram

Muž smislio kreativan način kako ušutkati ženu, snimka je hit: ‘Čini ti uslugu’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

U svjetskim medijima jedna od  češće viđenih gošća je pjevačica Taylor Swift. Trenutno putuje svijetom u sklopu svoje ‘Eras’ turneje, a mnogi su toliki obožavatelji da se čini kako ni o čemu drugome ne mogu pričati.

U takvu skupinu spada i Dana Rice, agentica za nekretnine iz Marylanda. No čini se kako je njenom mužu to počelo predstavljati problem, pa je smislio način kako da je utiša.

Drugačija staklenka za psovke

Dana je na svojem Instagram profilu objavila snimku na kojoj se vidi kako je njen suprug napravio malo drugačiju staklenku za psovke. No umjesto zbog ružnih riječi, Dana unutra mora staviti 25 centi za svaki spomen Taylor Swift.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dana Rice | Realtor | MD | DC (@dana.rice.realtor)




“Staklenka za Taylor Swift. Bilo kakav spomen T. Swift i duguješ 0.25 dolara. Ne mogu to više podnijeti. Uključujući i Travisa Kelcea,” piše na papiru koji je muž selotejpom zalijepio na staklenku, zbog čega se žena počela smijati.

Snimka je postala hit

“Oboje su bili na Saturday Night Live jučer,” rekla je Dana, a muž ju je na to upozorio da mora ubaciti pola dolara u staklenku jer ih je oboje spomenula. Snimka je do danas prikupila gotovo pola milijuna pregleda, a mnogi su se u komentarima našalili.

SAMO NJOJ JE TO USPJELO! Najplaćenije zvijezde uglavnom su muškarci, ali ona se uspjela ugurati u prvih deset: Prošle godine potukla je rekorde




“25 centi je mala cijena za platiti za širenje gospela”, “Čini ti uslugu, uštedjet ćeš dovoljno novca da kupiš kartu za sljedeću turneju”, “Stavi staklenku pored za nogomet. Svaki put kad bilo kako spomene NFL, to je 25 centi”, “To je staklenka od milijun dolara ako je izneseš izvan kuće”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Taylor Swift zbog svojeg ljubavnog života je već ranije bila glavnom temom u medijima. U posljednje vrijeme plijenu pažnju upravo zbog svoje romanse sa NFL zvijezdom, Travisom Kelcejem, čije utakmice je često pratila sa tribina.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.