Foto: Instagram Screenshot

Mustafa Nadarević do zadnjeg trena bio uz svoju najveću ljubav: Izdahnula mu na rukama

Autor: G.B.

Bosanskohercegovački glumac Mustafa Nadarević, rođen na današnji dan 1943. godine, ostavio je neibrisiv trag na domaćoj filmskoj i kazališnoj sceni, od svojih prvijenaca do svojih posljednjih uloga.

No, nikada nije želio previše otkrivati o svom privatnom životu i neke će stvari zauvijek ostati nepoznanica. Ipak, poznato je da se tri puta ženio.

S prvom suprugom Jasnom dobio je kći Nađu, a ostali su zajedno do Nađine osme godine. Drugi put se oženio  televizijskom urednicom Snježanom Nožinić s kojom je dobio sina Ašu i kći Nanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana)




Treća sreća

Ipak, treća ljubav uistinu je ona fatalna. Brak sa slovenskom scenografkinjom i kostimografkinjom Slavicom Radović za Mustafu je bio ispunjenje snova. U rijetkim prilikama kad je govorio o privatnom životu isticao je da ga je Slavica oplemenila. Zajedno su proveli dva desetljeća.

Sudbonosno “da” izgovorili su 1992. godine, a zajedno su ostali sve do Slavičine smrti, 7. lipnja 2012. godine. Više od deset godina borila se Slavica s rakom dojke, što je na samom kraju i bio uzrok njene smrti.

Nije ni Gabi o suprugu govorila samo najbolje: ‘On je bio teška osoba, drzak, samoživ, zločest’




Mustafa se do posljednjeg trenutka nije odvajao od Slavičine postelje i umrla mu je na rukama. Posljednji ispraćaj poznate scenografkinje i kostimografkinje bio je u Kopru, slovenskom gradu u kojem se Slavica rodila i provela djetinjstvo.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.