Foto: RTL/Brak na prvu

Mura Klara i Marko dobili pismo bake Vere, otkrila im tajnu: ‘To mrzim više nego išta drugo’

Autor: Marija Tomić

Jedini par koji se vjenčao nakon sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu‘ u stvarnom životu su Mura Klara i Marko, a svojim činom privukli su veliku pažnju gledatelja. Vjenčanje se odvilo 9. ožujka ove godine, a na njihovom vjenčanju im je bila i RTL ekipa.

Nakon vjenčanja s Markom Mura Klara je rekla: “Osjećam se savršeno. Ne mogu opisati tu sreću – neodoljiv je osjećaj”, rekla je Mura Klara nakon što se udala za Marka. ”Samo nadograđujemo naš odnos i uživamo u svakom danu zajedno”, dodao je Marko.

Murin brat Zrinko objasnio je što mu se svidjelo kod Marka, te zašto su se sprijateljili: “Marko i ja smo dosta sličnih osobnosti. Vidio sam da je dosta ozbiljan i da razmišlja o budućnosti i to mi se jako svidjelo kod njega, tako da smo se dosta sprijateljili.”

Foto: RTL/Brak na prvu

Baka zaželjela sreću

Jedna od njihovih obožavateljica, baka Vera, poslala im je dirljivo pismo. “Mura Klara i Marko, želim da budete sretni i nasmijani kao ova dva zeca. Simpatični su kao što ste vi bili od prvoga dana u emisiji. Jako ste mi dragi i podsjećate me na moju mladost. Zato vam želim mnogo uspjeha u vašem životu”, napisala je te se i predstavila.

“Ja sam jedna stara baka, imam 74 godine. Morala sam vam se javiti…”, započela je i otkrila kako imati uspješan brak. “Želim vam puno sreće, da se slažete, volite i da budete tolerantni bez ljubomore. Tu bolest mrzim više nego išta drugo. Budite i dalje pametni i složni, moli vas jedna baka”, napisala je i dodala kako su je usrećili kao da su njezini.

Opisala im je svoju ljubavnu priču koja je rezultirala brakom od 55 godina te dvoje djece, ali joj je nažalost suprug preminuo. Mura Klara odgovorila je baki Veri: “Ovo je sve. Puse za baku” te dodala emotikon sa suznim očima.




Vjerni obožavatelj

Mura je bila vrlo emotivna kao i kada se upoznala sa svojom najvećom ikonom. Nije tajna da je Mura jedna od najvećih obožavateljica pjevačice Nede Ukraden, budući da je u emisiji često puštala njezine pjesme.

Upoznavanje je bilo nedavno, a Mura je sve podijelila na Instagramu sa svojim pratiteljima. Ispod videa, gdje je Mura zatekla Nedu ispred njezina automobila, napisala je “Obožavam te”. Mura je pjevačici poklonila dva buketa cvijeća i bijelog plišanog medvjedića, a nakon toga nije mogla zaustaviti suze.

Kamere otkrile što Mura i Marko drže u sobi, dio gledatelja zgrožen: ‘Vidjet ćemo hoće li opstati’




Mura je, kao vjerni fan, po uzoru na Nedu Ukraden promijenila frizuru te si tetovirala Nedino ime na ruci. U jednom intervjuu otkrila je: “Vjerna sam obožavateljica i poštujem je kao osobu zbog svega što je u životu prošla i nakon svega postala ono što danas je”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.