FOTO: Instagram

MUKE NA SETU! Glumica zbog uloge kraljice imala problema: ‘Glava mi je gorila’

Autor: Dnevno.hr

Hit serija “Bridgerton” osvojila je gledatelje diljem svijeta kao i uloga kraljice Charlotte koju je utjelovila glumica 51- godišnja Golda Rosheuvel.

Pažnju je osim radnje privukla i raskošnim kostimima za koje Golda sada kaže da su joj zapravo zadavali dosta muka i problema.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Golda Rosheuvel (@goldarosheuvel)

Naime, glumica je ispričala svoje iskustvo sa seta i otkrila da joj je jedna od najtežih stvari bio odlazak na WC jer joj je za obavljanje male nužde bilo potrebno čak pola sata.




Napomenula je i kako je nošenje perika znalo je biti stvarno bolno.

“Za odlazak na wc mi je trebalo pola sata, a glava mi je u popodnevnim satima počinjala gorjeti. Bilo mi je jako vruće i jedva sam čekala da skinem sve sa sebe”, otkrila je u emisiji “The After Party show”.

Seriju “Bridgerton” je u samo mjesec dana pogledalo nevjerojatnih 82 milijuna kućanstava širom svijeta, čime je oborila sve rekorde gledanosti.




Na oduševljenje obožavatelje, nedavno je najavljena druga sezona serije koja se već željno iščekuje, a trebalo bi ih biti ukupno osam.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Golda Rosheuvel (@goldarosheuvel)

Radnja se temelji na romanima Julije Quinn “Bridgerton: Vikont koji me volio”, a prati Daphne, najstariju kćer moćne obitelji Bridgerton koja stupa na iznimno natjecateljsko londonsko tržište u potrazi za budućim mužem.

Daphne je utjelovila 25-godišnja Phoebe Dynevor, dok je njezina mogućeg supruga vojvodu Hastingsa odglumio 31-godišnji Regé-Jean Page.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.