Foto: Instagram

Možda je izgubio utakmicu, ali ipak je bilo veselja: Pogledajte kako je Kovačićev sin proslavio rođendan

Autor: Dnevno.hr./F. P.

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak je u Osijeku pretrpjela poraz. Od Vatrenih je bila bolja Turska s jednim pogotkom u 30. minuti, i to nakon zapažene greške vratara Dominika Livakovića.

Za Vatrene je na terenu igrao i Mateo Kovačić, a igru su od kuće pratili njegova supruga Izabel i sinčić Ivan.

“Na njegovom najdražem mjestu”

No iako među igračima nije bilo slavlja, u Mateovoj obitelji bilo ga je i više nego dovoljno. Maleni Ivan je, naime, na dan utakmice proslavio treći rođendan, čime se na društvenim mrežama pohvalila i Izabel.

Foto: Instagram

“Ivanova slatka mala proslava… Na njegovom najdražem mjestu – u parku, naravno,” napisala je Izabel putem svoje Instagram priče. Uz fotografiju Ivana kako sjedi ispred torte, podijelila je i brojne čestitke koje su mu drugi uputili.

U braku su već šest godina

Podsjetimo, ljubavna priča ovog para započela je 2010. godine. Zaljubili su se u srednjoj školi, i to dok su oboje sudjelovali u crkvenom programu. Mateo je tada, naime, bio ministrant, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru.

Osramoćeni bivši frontmen poznatog sastava izboden i pretučen, satima ga držali kao taoca




Svoju dugogodišnju vezu okrunili su bajkovitim vjenčanjem 2017. godine u Sesvetskim Selima. Tri godine kasnije Izabel je rodila svoje prvo dijete, sina Ivana, koji je do danas postao vjerni tatin navijač i podrška.

Zanimljivo je da je Izabel gotovo cijelu trudnoću držala u tajnosti, skrivajući trbuh odjećom. Vijesti je kasnije ipak odlučila otkriti jednim potezom – pozirala je u odjeći svojeg brenda sa rukom na trbuhu, čime je fanovima bez riječi obznanila radosnu vijest.




Autor:Dnevno.hr./F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.