Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Mladen Grdović progovorio o odnosu s bivšom suprugom: Palo je veliko priznanje

Autor: F. P.

Zadarski pjevač Mladen Grdović slovi kao jedna od legendi na našim prostorima. Iako se u njegovoj prošlosti nalaze situacije zbog kojih je bio u neželjenom fokusu javnosti, svoju popularnost nastavlja dokazivati nizanjem koncerata. Publika ga je nedavno mogla gledati i na CMC festivalu u Vodicama, gdje je privukao posebnu pozornost.

Ne samo što je osvojio nagradu za najbolju pjesmu prema glasovima čitatelja jednog tjednika, već je predstavio i novi album ‘Za šaku ljubavi’. Tim povodom osvrnuo se na vlastiti ljubavni život, koji je sve od razvoda dosta interesantna tema. Pjevač se, podsjećamo, 2020. godine razveo od supruge Brankice nakon 22 godine braka.

“Brankica je rastavljena žena, ona je na jednoj strani, a ja na drugoj. Svatko ima svoj život, a život ide dalje. Ljubav uvijek postoji. Kad nekog zavolite uvijek ćete ga voljeti, a da li ćete razgovarati to nije bitno”, istaknuo je Zadranin za In Magazin. Mnogi su ove njegove riječi protumačili kao potvrdu da u ljubav nakon razvoda i dalje vjeruje.

Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/CROPIX

Odnos sa bivšom punio medijske stupce

Podsjetimo, pjevačev odnos sa bivšom suprugom već je ranije bio popularna tema. Njihov brak u nekoliko navrata je punio medijske stupce zbog čestih svađa i pomirbi, a sve je dodatno eskaliralo potvrdom o razvodu 2020. godine. Zahtjev je tada podnijela Brankica, rekavši da su im bračni odnosi trajno poremećeni.

Liječnica Petra novom objavom izazvala pomutnju: ‘Samo ti odi u Ljubav je na selu’

Iako se Grdović na ročistu protivio razvodu, naposlijetku je sve ipak finalizirano. Početkom 2022. godine dodatno je zaintrigirao javnost rekavši da se pomirio sa bivšom suprugom, no riječ je bila o uspostavljanju boljih odnosa nego što su bili. Njihov brak obilježilo je i saznanje o Grdovićevoj izvanbračnoj kćeri Sari.




Zadraninu je dijete rodila 15 godina mlađa Emina Šimurina, što je kod Brankice izazvalo nevjericu. Prije dvije godine pjevač je na sudu podnio tužbu upravo protiv vlastite kćeri, čime mu je uspjelo dokazati da zarađuje premalo za plaćanje alimentacije. Sara je time ostala bez iznosa od otprilike 500 eura, koje joj je otac mjesečno isplaćivao.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.