Foto: Damir Krajac / CROPIX

Mila Horvat vodila sportsku svečanost, pojavila se i Kolinda: Evo zbog čega su ‘upale’ u oko

Autor: I.D.

Voditeljica Mila Horvat (42) u srijedu navečer u zagrebačkom Westinu vodila je svečanost na kojoj su dodijeljene nagrade najuspješnijim sportašicama, sportašima i trenerima u 2023. godini. Mila se pojavila u glamuroznom i atraktivnom izdanju, a o modnoj kombinaciji pohvalila se i na društvenim mrežama. Haljinu je krasio duboki dekolte te prorez kod noge, a dizajnirala ju je Matija Vuica.

Naime, mnogi su je upoznali kao novinarku emisije ‘Dobro jutro Hrvatska’, a bila je proglašena najseksi voditeljicom 2013., a već 2015. za treću najseksepilniju Hrvaticu. Kasnije se Mila opredijelila za sportske vode. Iza nje su intervjui s najvećim nogometnim zvijezdama svijeta.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Uz Milu, blistala i Kolinda

Među uzvanicima je bila i bivša predsjednica Republike Hrvatske te članica Međunarodnog olimpijskog odbora, Kolinda Grabar Kitarović. Ona je blistala u upečatljivoj kraljevsko plavoj haljini bez ijednog izreza, njena vitka figura bila je u prvom planu. Naime, u srijedu je Kolindi ukinuta policijska zaštita.

Kao članica Međunarodnog olimpijskog odbora, bivša predsjednica često je putovala diljem svijeta, a uvijek je uz sebe morala imati osiguranje. To je potrajalo sve do 24. studenoga ove godine, kad je odlučeno da neprekidna zaštita Grabar-Kitarović više nije potrebna.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

“Na prijedlog Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija, slijedom sigurnosne procjene, policijska zaštita nije produljena”, rekao je za 24sata glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Podsjetimo, Kolinda je nedavno usred Zagreba uhvaćena kako hoda u japankama, oglasila se po tome pitanju. “Bila sam na pedikuri, ne mogu vjerovati da me netko fotografirao. Nisam željela da mi se uništi lak, i onda sam izašla u japankama”, rekla je za Večernji. Hrvatska političarka i diplomatkinja napuštala je haustor u Radničkoj ulici u Zagrebu kada ju je naš čitatelj fotografirao u zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Kolinda iznenadila japankama, ali njen susjed privlači još veću pažnju







Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.