Foto: Robert Vijatović

Mila Elegović s mikrofonom u ruci prvi put nakon debakla na Dori: ‘Prijetili su mi’

Autor: G.B.

Prošlog vikenda u hotelu Spirito Santo u Rovinju, senzacionalnim događanjem predstavljen je program 6. izdanja festivala Rovinj Art&more. U predivnom ambijentu restorana Sapori di Spirito Santo, pod vodstvom chefa s velikim europskim iskustvom, Nikole Vučkovića, svi gosti uživali su u vrhunskim delicijama. Također su predstavljeni i renomirani vinari Kota, Kadum i Radovan, trojica izvanrednih proizvođača vina i dobitnici brojnih nagrada.

Sinoćnja zabava, koju je besprijekorno i nadahnuto vodila Mila Elegović, bila je prilika za susret sa sponzorima i prijateljima festivala u posebno zanimljivom ambijentu hotela Spirito Santo Palazzo Storico. Među gostima su se našli poznata lica poput Zvončice VučkovićMirne Sporiš, Annamarie Serde i Dinka Bogdanića, dok su glazbenu kulisu upotpunili DJ So Chic te gošće Irma Dragičević i Anastasia Groshko.

Tijekom festivala, publika može uživati u predstavama Ja(o) meni te Tere i Luce kazališta Planet Art, uz legendarne Anju Šovagović Despot i Natašu Janjić Medančić. Akademska slikarica Lada Luketić predstavit će svoj likovni opus u hotelu Spirito Santo, dok će Maja Šoljan predstaviti novosti iz radionice Šoljanovih. Tradicionalni koncert Ronald Braus i gosti donosi dašak glamura u grad, a ovogodišnji gosti su Alen ĐurasIrma DragičevićMila Elegović i Frano Ridjan.

Foto: Robert Vijatović

‘Zamjerali su mi postojanje, dobila sam i prijetnje’

Podsjetimo, rijetka je ovo prilika u kojoj Milu možemo vidjeti s mikrofonom u ruci, osobio nakon što je prije dvije godine na Dori doživjela potpuni debakl, kao zadnje plasirana s pjesmom “Ljubav”.

“Odličan scenski nastup. Energičan, efektan i vidljivo skup”, “Realno, bolje da je nastupila s ‘Daj mi, daj mi medeni'”, “Ovu pjesmu ćemo za koju godinu u crkvi slušati”, “Bojan Jambrošić dobio konkurenciju”, “Ovo je jedina pjesma koja zaslužuje zasjesti na tron najbolje pjesme Eurosonga. Štoviše, ja je vidim kao novu himnu Europe”, “Negdje izmedju slagera Elvire Voce 70-ih i Phoebe’s “Smelly Cat” momenta iz serije Friends”, bili su tada samo neki od komentara.

“Moj ego je bio onako nasjeckan na sitno, pa kroz veš mašinu, pa kroz mesnu mašinu, uglavnom što je mene tamo toliko povrijedilo? Ja se nisam susrela ni s jednim javnim nastupom u svojoj karijeri gdje je količina negativne energije oko cijele priče probuđena, toliko velika i jaka. Zamjerali su mi sve. Zamjerali su mi postojanje… kako sam se uopće usudila doći? Znam da sam dobivala neke prijeteće poruke iz Slavonskog Broda. Valjda neki bend koji je htio otići na Euroviziju, pa drvlje i kamenje. I to uglavnom meni koja sam, kako bih rekla, uvijek bila pažena i mažena medijski, meni je to bio šok, ali u svemu tome ima jako puno dobrih stvari, znaš, jer dobro je doživjeti poraz, da se susretneš s vlastitom osrednjošću”, izjavila je tada pjevačica i glumica.

Huljić za svoj najskuplji projekt angažirao dečka kojeg HRT-ov žiri godinama sustavno zakida




Dodala je i kako ju je bilo sram neuspjeha, no potporu joj je u tim trenucima davao suprug njene školske kolegice: “Ne nastupa, nego neuspjeha… Dok nisam jednog dana srela Dubravka Šimenca, ja sam s njegovom suprugom išla u školu…I onda me Dudo sreo jedan dan, na cesti, kako on i Ira dolaze na moje predstave, onda mi je rekao gle, to je utakmica, jedan put zabiješ, drugi put ne zabiješ. To mi je pomoglo, ta njegova rečenica, taj sportski, kako bih rekla, pristup stvarima mi je pomogao da ja tu svoju muku, koja se zove ‘Dora‘, izliječim”, ispričala je Mila koja je pravi primjer da od svojih snova nikada ne treba odustati.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.