Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Mia Dimšić uhvaćena u zagrljaju misterioznog muškarca, krenula šuškanja: Evo tko je on

Autor: B.G.

Mia Dimšić se na pozornici Melodija Jadrana predstavila novom pjesmom “U tvojim rukama” s kojom je oduševila publiku, a sada donosi i vizualnu priču koja će osvojiti svojom jednostavnošću i ljubavnom porukom.

“Pjesma ‘U tvojim rukama’ nastala je u suradnji s mojim standardnim koautorskim timom kojeg čine Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a za produkciju se pobrinuo Ivan Pešut. Ovu pjesmu smo pripremili za novi album ‘Društvena pravila’ koji izlazi na jesen i drago mi je što je svoju premijeru imala baš na ovom prekrasnom festivalu, rekla je Mia.

Emotivnu i nježnu priču pjesme prati spot koji je snimljen na prekrasnom Kvarneru uz ekipu Lumiere Production i glumca Danona koji se već treći put pojavljuje kao muški lik u Mijinom spotu.

Imaju prejaku kemiju

“Opisala bih pjesmu kao nekakav minimalizam. Ima univerzalan ljubavni tekst s kojim mislim da se većina ljudi može poistovjetiti. Nadam se da su svi sreli tu jednu osobu koja čini da se osjećaju sigurno i voljeno kao što govori pjesama”, rekla je Mia.

Inače, ovo je već treći put da se Mia u svom spotu nalazi u zagrljaju misterioznog Danona Vrlića. Posljednji spot koji su zajedno snimali bio je onaj za pjesmu “Guilty Pleasure”, s kojom nas je predstavljala na Eurosongu u Torinu.

Lakše je raditi za FBI nego za Đokovićeve: Evo što sve traže samo od dadilje




“Na snimanju smo se malo smrznuli jer smo glumili da smo u proljetnom izdanju, a nisu baš bile proljetne temperature. Ipak za spot treba malo stisnuti zube”, kroz smijeh je rekla Mia, a još se tada šuškalo da među njima ima toliko kemije da više izgledaju kao par, nego kao poslovne kolege.

FOTO: PR




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.