Foto: HRT/Dobro jutro, Hrvatska

Meštar opet nasmijao gledatelje, Maja Ciglenečki: ‘Skoro sam ostala bez teksta’

Autor: T.Š.

U emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ u utorak se iz Splita javio direktor Festivala mediteranskog filma Split Alen Munitić, koji je šestog dana festivala s reporterom Šimom Kovačevićem razgovarao o sjajnom uspjehu festivala i velikom broju posjetitelja.

Uvodno je Šime, tek predstavljajući gosta, pozvao istog da zajedno sjednu u mrežu za ljuljanje vezanu za stabla, no direktor festivala je ostao na mjestu stajati, jasno davši do znanja reporteru kako to baš i nije najpametnija ideja, odnosno da bi mreža mogla pući. “Nećemo probat?” upitao ga je reporter pomalo razočarano, nakon čega se ustao kako bi nastavili razgovor.

U jedno trenutku Munitić je govorio koliko je oduševljen samom publikom, koja festival nije htjela napustiti niti kada je padala kiša, već su svi na glave stavili plastične vrećice kako bi mogli nastaviti uživati u filmskoj umjetnosti.  “Koji to festival ima ludu publiku da stavlja kese na glave…”oduševljeno je komentirao, a pri kraju razgovora reporter Šime je ponovno odlučio sjesti u mrežu i ‘malo odmoriti’.

S vrećicom na crveni tepih

I tako smo od vrećice na glavi za vrijeme filma u parku stigli do zlatnog savjeta Davor Mestrovic našem Šimi – nosi vrećicu u gaćam (dalmatinski izraz za hlače), da možeš ostati na crvenom tepihu…💪🤣😍

Festival mediteranskog filma Split #uzivo #film #crvenitepih #savjet

Objavljuje Dobro jutro, Hrvatska u Utorak, 18. lipnja 2024.




Drugi važan savjet od vremena Bijele vrane

“Fala lipa Šimi. Eto Šime, uvijek imaj u gaćama lipo vrićicu plastičnu ako počne kiša da možeš ostat na crvenom tepihu”, rekao mu je voditelj Davor Meštrović Meštar iz studija, na što se voditeljica Maja Ciglenečki počela smijati te komentirala: “Ovo je stvarno neprocjenjiv savjet” na što je Meštar šaljivo dodao: “Važan savjet”.

“I tako smo od vrećice na glavi za vrijeme filma u parku stigli do zlatnog savjeta Davor Mestrovic našem Šimi – nosi vrećicu u gaćam (dalmatinski izraz za hlače), da možeš ostati na crvenom tepihu…”, komentirali su iz emisije na službenoj Facebook stranici uz simpatičan trenutak.

“Vrijedi ga upamtiti da. Skoro sam ostala bez riječi”, komentirala je Ciglenečki i dalje kroz smijeh, a onda se Meštar prisjetio Bijele vrane, zabavnog serijala namijenjenog djeci predškolskog uzrasta. Emisije su nastale kao susreti i razgovori s djecom, a jedan dječji savjet Meštru se posebno urezao sjećanje.




Doris Pinčić morala ispravljati Meštra zbog gafa s Vatrenima: Neugodan lapsus popratio podsmijeh

“Mislim da još od onog povijesnog s našeg radija, da u životu važno da ne skidaš pločice u ‘kupionici’, ovo je drugi važan savjet –  uvijek lipo plastična vrićica da ne pokisneš”, rekao je Meštar, na što je voditeljica Ciglenečki zaključila: “I ostat će upamćen kao takav”.

Savjet kojega je Meštar spomenuo, rečenica je koju izgovora dijete u emisiji Bijela vrana legendarnom Mladenu Kušecu, a simpatična snimka se još uvijek može pronaći na internetu.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.