Foto: Instagram

Mateo Kovačić pokazao rijetko viđene sestre: Jedna kao da je kopija njegove Izabel

Autor: F. P.

Nogometaš Mateo Kovačić i više je nego dobro poznato ime u sportskim krugovima. Svojim talentom na terenu osvojio je mnoge simpatije, a na karijeri mu mnogi mogu pozavidjeti. No pažnju javnosti ne privlači samo nogometnim vještinama, već i svojim brakom sa atraktivnom poduzetnicom Izabel Kovačić.

Njihova ljubavna priča jedna je od češće spominjanih, čak i na sportskoj sceni. I dok čak i Mateo često dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama, jedan dio svog privatnog života ipak iznimno rijetko pokazuje. Mnogi vjerojatno neće ni znati da Kovačić ima dvije sestre, koje je nedavno odlučio pokazati fanovima.

Za to je imao i dobar razlog – nedavno je proslavio okrugli 30. rođendan. Proslavi su prisustvovale njegove samozatajne sestre Jelena i Katarina, koje su se za tu priliku fotografirale sa slavljenikom. Obje su mu uz fotografije čestitale na svojim Instagram pričama, koje je zatim na svojem profilu podijelio i sami Mateo.

Foto: Collage/Instagram

Mnogi ističu sličnost sa Izabel

Ovime su obje sestre također povukle neobičan potez, budući da nisu toliko aktivne na društvenim mrežama. Za Katarinu su u nekoliko navrata mnogi istaknuli da je iznimno nalik Mateovoj supruzi Izabel. I Katarina i Jelena su mlađe od brata, a potonja se 2018. godine udala u istoj crkvi gdje su svoje zavjete izgovorili njen brat i šogorica.

Na Met Gali pojavila se u haljini od pijeska: Sama nije mogla ni uz stepenice

Katarina je u vezi sa dečkom Valentinom, a pažnju javnosti privukla je tijekom Svjetskog prvenstva u Katru. Tada je na tribinama bila u društvu Izabel i njenog sina Ivana, kojeg je ponosno držala u naručju. Jelena je u braku sa Davorom Golubom, a zajedno imaju dijete čiji datum rođenja i spol javnosti nisu poznati.




Obje Mateove sestre dosta su popularne na mrežama, iako rijetko objavljuju sadržaj. Svaka ima više od 10 tisuća pratitelja, a svoje profile obje drže zaključane za javnost. Međutim, iz nekolicine objava koje su dijeljene okolo jasno je kako su u veoma dobrim odnosima sa šogoricom, a zajedno su bile i na skijanju u švicarskom Saint Moritzu.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.