Mateo Kovačić objavio slike koje gotovo nikada ne objavljuje, fanovi: ‘Bog vas blagoslovio’

Autor: H.B.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić na svom je Instagramu objavio seriju fotografija koje inače vrlo rijetko objavljuje. Fotografije su s obiteljskog odmora, a na njima se nalaze njegova supruga Izabel Kovačić i sinčić Ivan.

Kovačić i familija uživali su u vožnji brodom, šetali su gradom, kupali se i guštali u morskim radostima. Među slikama se može vidjeti i da su se družili s bivšim nogometašem Chelseaja i Kovinim dojučerašnjim suigračem Kaijem Havertzom i njegovom djevojkom Sophiom Weber, za vrijeme svadbe Kepe Arrizabalage.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Fanovi oduševljeni

U komentarima su im se javili brojni fanovi, a slika je do sada skupila više od 153 tisuća lajkova. Neke ćemo komentare izdvojiti. “Predivna obitelj, Bog vas blagoslovio”, “Bože dragi koliko ste prelijepi”, “Vi ste moja omiljena obitelj”, “Odmaraj brate zaslužio si”, “Volim vas i ljubim svo troje”, samo su neki od komentara ispod objave.




Autor:H.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.