Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Mateo Kovačić gestom pokazao posvećenost vjeri: Pogledajte što je mnoge iznenadilo

Autor: I.D.

Nogometaš Mateo Kovačić je na svom Instagram profilu podijelio kako je proveo Praznik rada. Obiteljski trenuci u Francuskoj, točnije u Lourdesu, bili su u fokusu. U društvu svoje supruge Izabel i malenog Ivana, posjetio je Svetište Gospe Lurdske. Na jednoj fotografiji pozirao je sa sinom Ivanom, držeći ga na ramenima. Na drugoj fotografiji, Ivan je bio u naručju majke Izabel, dok su oboje gledali prema Svetištu. Mateo je također podijelio nekoliko drugih slika Svetišta, pogledajte fotografije OVDJE.

Mnoge su raznježile fotografije obitelji. “Super tata”, “Sretan obiteljski dan”, “Predivan par”, “Veliki i mali Kovačić”, pisali su u komentare. Podsjećamo, Mateo i Izabel upoznali su se 2010. godine u župi u Sesvetskim Selima gdje je on bi ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

Vjenčali su se u lipnju 2017. u župi u kojoj su se upoznali. U listopadu 2020. godine dobili su sinčića Ivana. Izabel je osnivačica modnog brenda Lunilou od 2015. godine. Mateo nije samo duboko povezan s vjerom, već je u crkvi upoznao i svoju suprugu Izabel. Njih dvoje su se upoznali još kao tinejdžeri u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je Mateo bio ministrant, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)




‘Trudim se biti što bolja majka’

Osim što dijele vjeru, Mateo i Izabel zajedno su roditelji malenog Ivana, koji im se pridružio u listopadu 2020. godine. Ove godine, obitelj je preselila iz Londona u Manchester, nakon Mateovog prijelaza iz nogometnog kluba Chelsea u Manchester City. “Trudim se biti što bolja majka kao i sve majke i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine, s obzirom da mu oca nema tako često doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno”, rekla je lijepa Izabel jednom prilikom za InMagazin.

Ekipa iz Dobro jutro, Hrvatska zgrozila gledatelje snimkom: ‘Nije normalno to što radite’




Unatoč raskoši u kojoj žive na relaciji London-Zagreb, obitelj Kovačić, priča Izabel, najviše vesele sitnice koje nemaju veze s materijalnim. “Baš sam svom malom neki dan obukla tenisice koje sam nosila kao dijete, to mi je bilo nešto najdraže što sam napravila, kad sam vidjela njega da hoda u istim tenisicama kao što sam ja”, rekla je.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.