FOTO: Facebook

Mate i Katarina znali su se 17 godina, a ljubav je planula tek nakon prekida s bivšom

Autor: G.B.

Poduzetnik Mate Rimac i Katarina Lovrić glavna su tema hrvatskih i regionalnih medija, nakon što je Index prenio vijest o navodnoj rastavi nakon tri godine braka.

Tu je informaciju potvrdio netko od izvora bliskih Rimcu, a za komentar su se obratili i Rimčevim suradnicima: “Ne komentiram privatni život zaposlenika firme”, rekla im je kratko Marta Longin iz Rimac Automobila.

Inače, Mate i Katarina znali su se preko 17 godina, a lijepa Hercegovka došla je u Matinu tvrtku nedugo nakon što je Mate prekinuo s djevojkom koja je u njegovoj firmi obnašala funkciju tajnice.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Sve je ovijeno velom tajni

Podsjetimo, par se vjenčao u srpnju 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji. Raskošno vjenčanje održano je u Villi Dalmacija, a vjenčanju su prisustvovali samo paru bliski ljudi. U srpnju iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna, njihovog rodnog mjesta.

Nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri. Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi “Bademi i so”, a sviralo im je i Zabranjeno pušenje. Mladenka je, prije odlaska u crkvu, bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe se, po starom dobrom običaju, okretao vol od 800 kilograma.

Na ovom eventu nitko nije ni slutio da bi nešto moglo poći po zlu: Izgledali su prezaljubljeno




“Neki će reći: “Zamisli, svadba bez janjetine i pršuta!”. No, mi smo imali izvrstan vegetarijanski jelovnik za koji se pobrinuo Ivica Bućan. Guštali smo uz domaću i stranu glazbu, a prvog plesa i bacanja buketa od crvenih ruža, za koji sam se odlučila još u osnovnoj školi popunjavajući leksikon, nije bilo. Bila je to mala fešta s nama dragim ljudima, u krugu najuže familije i uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Najteže nam je bilo to što smo sa zabavom morali završiti već u 22 sata”, rekla je tada za Gloriju Katarina.

Zaruke su, podsjetimo, pale godinu dana ranije: “Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali – sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle”, napisao je tad Mate uz fotografiju njih dvoje staru 15 godina i fotografiju sa zaruka.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.