FOTO: Nova TV

Markantni suprug Doris Pinčić s filmskog platna danas ljubi Hrvaticu i živi holivudski san

Autor: G.B.

Srpski glumac Stefan Kapičić hrvatskoj je javnosti postao poznat nakon uloge markantnog Nikše Ivanova u Larinom izboru, a nedugo nakon serije oženio je i hrvatsku glumicu Ivanu Horvat Kapičić.

Par se upoznao na snimanju serije “Zora Dubrovačka”, a vjenčali su se u tajnosti 2017. godine, nakon četiri godine veze. Zajedno imaju sina Ivana, kojega su dobili u svibnju 2020., a prošle godine su postali roditelji još jednog dječaka.

Posljednjih godina, Kapičić gradi karijeru u Hollywoodu, gdje je dosad ostvario zapažene uloge u filmskoj franšizi “Deadpool”, u kojoj je utjelovio Colossusa, te u hit-seriji “Nazovi Saula”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Kapičić (@stefankapicic)




Zbog Lare se potukao s kolegom glumcom

Podsjetimo, Kapičića su brojne Hrvatice obožavale gledati kao spasitelja Nikšu, koji će Laru izbaviti od svih nevolja, osim od jedne – njene prve ljubavi, Jakova Zlatara kojeg je utjelovio glumac Ivan Herceg.

U jednoj od epizoda se zbog Lare, koju je utjelovila Doris Pinčić, potukao i s njenim prvim mužem, Jakovom. Ova je sera proslavila i Pinčić i Hercega, no on je zbog problematične naravi kasnije bio udaljen sa snimanja drugih serija u produkciji Nove TV.

Bila je šogorica Doris Pinčić, a sad je pokazala uspješnog brata: ‘Najmlađi doktor u zemlji’




Podsjetimo, Herceg je, kao se svojevremeno pisalo, dobio izvanredan otkaz nakon što su se kolege pobunili na nemoguć rad s njim. On je pak na svom Instagram profilu objavio fotografiju s porukom te napisao: “Hvala vam dragi moji, a neki tamo valjda imaju neke svoje razloge zašto rade sve to što rade! U poruci koju je objavio na engleskom jeziku piše pak: – Ista sr**. Umoriš se pokušavajući popraviti stvari. Umoriš se od slušanja njihovih isprika i davanja šansi. Ponekad za svoj mir, jednostavno moraš pustiti ljude. Kako bi glupa sr*** koja rade… radili nekome drugome”, napisao je. Nova TV tada je pak navela kako su razlozi otkaza ‘produkcijske prirode’.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.