Foto: Marina Ribar

Marco Cuccurin novim izdanjem i dalje prkosi stereotipima: ‘Ne pristajem na drugo’

Autor: F. P.

Mladi domaći influencer Marco Cuccurin posebnu pažnju javnosti privukao je sudjelovanjem u Plesu sa zvijezdama. Od tada je to nastavio činiti svojom aktivnosti na društvenim mrežama, gdje ima pravu malu vojsku pratitelja. Njih redovito obraduje raznim objavama, od kojih je posljednja nosila posebnu poruku.

Naime, Marco je bio samo jedno od imena u zagrebačkoj Laubi, gdje se održala proslava prvog rođendana HELLO! magazina. Već nebrojeno mnogo puta pokazao je svoj istančani modni ukus, što je sada ponovno učinio. Svojim izdanjem na ovoj proslavi Marco je pokazao da se nimalo ne boji rušiti stereotipe.

A itekako ih je rušio svojom odjevnom kombinacijom. Influencer je za ovu posebnu prigodu odabrao potpuno crni outfit koji se sastojao od ‘prsluka’ koji je savršeno istaknuo njegov torzo, te odgovarajuće lepršave suknje do poda. Stajling je upotpunio i drugačijom kosom – ovog puta bila je crvena sa mnoštvom šljokica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)




Morao je to podijeliti i sa fanovima

“Toliko smo ubili ovaj Hello crveni look da je zaslužio i svoj post sa fotkama”, pohvalio se Marco na svojem Instagram profilu. Niz fotografija na kojima je pokazao poseban izgled u samo jednom danu zaradio je gotovo 4,5 tisuće reakcija. Uz to su se stali nizati brojni komentari fanova koji nisu krili svoje zadovoljstvo.

“Tebi sve dobro stoji jer znaš nositi”, “Ne znam za tvog Markeca, ali moj Markec je najljepši”, “To se tako radi”, “Wooow, vrh”, “Ovo remek djelo samo ti možeš ovako dobro isfurat”, “Najbolji si, važno je bit drukčiji od drugih”, “Bože kako si ti meni popravio dan”, “Pa opet si najljepši”, “Tebi sve dobro stoji jer to znaš isfurat”, pisali su pratitelji.

Baby Lasagna javio se nakon prve probe u Švedskoj, fanovi negoduju: ‘Samo nemoj to’




Svojedobno je o svojoj jedinstvenoj pojavi govorio i u podcastu Skip or Beep na bravo! radiju. “Nisam tu da se svidim svakome i to je potpuno u redu. Nema alternative, ja sam lik koji je shvatio da želi graditi svoj put, da na drugo ne pristajem. Prestao bih sve ovo raditi istog trena kada bi netko rekao – budi nešto što nisi”, poručio je tada.

Podsjetimo, prije kraćeg vremena ovaj influencer punio je medijske stupce jednom posebnom viješću. Na društvenim mrežama, gdje je iznimno aktivan, otkrio je kako je prilikom posjeta jednoj pekari doživio neugodno iskustvo. Tada je jedna žena na njega nasrnula noseći dvije putne torbe, prije no što je bez riječi otišla u drugom smjeru.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.