Foto: Nova TV

Maji Šuput ironično spustila kolegica s Nove TV: ‘Ja sam ta koja pati’

Autor: I.D.

Omiljena zabavna emisija među Hrvatima, ‘Supertalent’, nedavno je započela snimanje nove sezone. Pjevačica Maja Šuput potvrdila je početak priprema za show putem svog Instagram profila. “Počele su mega pripreme za najdraži TV projekt Supertalent. Prva proba outfita u režiji Marka Grubnića daje naslutiti da ćemo ove godine opet otići stepenicu više, pa očekujte neočekivano. Jedva čekam”, napisala je tad Maja uz fotografije s probe novih outfita.

No, osim Maje, gledatelji će i ove godine u žiriju gledati dobro poznata lica koja čine Martina Tomčić Moskaljov, Fabijan Pavao Medvešek te Davor Bilman, a kako izgledaju njihove avanture iza kamera, najbolje svjedoče snimke koje su Maja i Martina podijelile na Instagramu.

Tako je Maja danas najprije podijelila video na kojem možemo vidjeti kako se vozi na set s opernom pjevačicom dok na radiju svira klasična glazba. “Moje jutro, ubit ću se”, šaljivo je prokomentirala Šuput glazbeni izbor kolegice iz ‘Supertalenta’. No, Martini nije trebalo dugo da uzvrati istom mjerom pa je ubrzo na svom profilu podijelila video na kojem Maja vozi auto i sluša pjesmu Časlava Ljubenovića, ‘Ljiljanino kolo’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)




Buran život Šuputice

“Neka se ona buni na moj treći program Hrvatske radio televizije, a zapravo sam ja ta koja pati”, dodala je Tomčić ironično. Sudjelovanje u showu Nove TV zbližilo je pjevačice koje često izmjenjuju šale putem društvenih mreža. Tako je Maja Šuput jednom prilikom nasmijala mnoge pratitelje porukom koju je dobila od Martine. Martina je komentirala snimku s jedne svadbe na kojoj su gosti prolazili kroz Majine noge, pitajući je: “Reci da si imala gaće”. Maja ju je brzo umirila odgovorom da je imala, a njihova prepiska postala je hit na društvenim mrežama.

Podsjetimo, pjevačica Maja Šuput nedavno je u Marbelli proslavila petu godišnjicu braka sa suprugom Nenadom Tatarinovim. I premda se o njima u javnosti izvještava gotovo svakodnevno, za razliku od supruge mu, 41-godišnji menadžer rijetko daje intervjue za medije. No, prije točno godinu dana, Nenad je učinio iznimku te je po prvi put stao pred kamere i u televizijskom intervjuu progovorio o braku s poznatom pjevačicom, obiteljskim trenutcima s njihovim trogodišnjim mezimcem Bloomom, ali i o bolesti s kojom se bori još od djetinjstva.

Naime, Nenad ima vitiligo – stečeni poremećaj pigmentacije koji nastaje kao rezultat gubitka melanocita iz kože te se manifestira pojavom bjelkastih mrlja različitih veličina, lokaliziranih na bilo kojem dijelu tijela. “Nemam nekakav problem s time. Vitiligo imam dugi niz godina otkad sam možda osnovna, srednja i već dulje vrijeme je tako kako je, nadam se da se neće raširiti”, pojasnio je poduzetnik u svibnju prošle godine za InMagazin.




Hrvati o luksuzu u kojem Sevka živi u Splitu mogu samo sanjati: Cijena je u ovom kvartu astronomska

Iako točan uzrok vitiliga nije poznat, prema mišljenju stručnjaka, vjerojatno se radi o autoimunom poremećaju, a iako su danas dostupne terapije koje pomažu u vraćanju izgubljene boje kože, vitiligo je bolest koja se ne može izliječiti. Budući da je vitiligo značajan estetski problem, isti često može negativno utjecati na psihičko zdravlje oboljelih. No, u svijetu postoje primjeri i onih koji su prigrlili sve ono što nosi život s vitiligom te bolest pretvorili u svoju prednost.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.