Foto: Instagram

Maja Šuput pojavila se u opasnoj kombinaciji: ‘Rekao sam mu da želim nju i nikog drugog’

Autor: M.T.

Poznata hrvatska pjevačica Maja Šuput ovih dana na društvenim mrežama objavljuje samo uzbudljive vijesti, što je slučaj i danas. Naime, Maja je na svom Instagram profilu objavila video u kojem je isječak iz njene nove pjesme koja je na Youtube puštena prije nekoliko sati.

Pjesma ‘Opasna kombinacija’ u duetu sa Sandijem Cenovom nova je pjesma koja govori o dvoje zaljubljenih. Ovaj par su zauzeti te zajedno čine opasnu kombinaciju.

“Video spot prati nevjerojatno putovanje kroz pet različitih vremenskih razdoblja. Od baroknog sjaja, preko nostalgičnih četrdesetih i pedesetih godina, kroz uzbuđenje sadašnjosti, pa sve do daleke, futurističke budućnosti. Svako razdoblje donosi jedinstvenu estetiku i atmosferu, naglašavajući bezvremenost i intenzitet njihove ljubavi”, objasnila je Maja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)




‘Imate još jedan hit’

“Strast i dramu ovog zabranjenog odnosa, putujući kroz vrijeme pretočio je u zanimljivu i komičnu video priču poznati bosansko hercegovački režiser glazbenih spotova Haris Dubica koji kaže za samo snimanje i scenarij spota kako su vizualizirali rečenicu “Sve prolazi osim opasne kombinacije” putujući u jednom danu kroz vrijeme”, dodala je Maja te na kraju pozvala pratitelje da uživaju u novoj pjesmi i pogledaju cijelu na Youtubeu.

Pjesma u samo četiri sata ima preko 7 tisuća pregleda te kao i svaka podijeljenu publiku. Naravno uvijek prevladaju oni pozitvnog mišljenja, pa tako je slučaj i ovdje. “Super pjesma”, “Baš su opasna kombinacija za ovaj ljetni hit.”, “Zapravo je dobra pjesma, tako da imate još jedan hit!”, komentari su publike koja podržava pjesmu te navještava još jedan u nizu od novih ljetnih hitova.

“Omg, što je ovo?”, “Ne baš…”, “bože gdje nađeš žensku za cajke i pevaljku za kamionđije”, neki su od komentara publike koji ne dijele pozitivno mišljenje.




Suradnja koja će se pamtiti

“Kada sam prvi put čuo pjesmu Opasna kombinacija, dogodila mi se ona poznata kemija u vidu trzanja veselih nožica, koje same od sebe love ritam”, rekao je Sandi.

“Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevat ću je sam. Hvala Bogu, Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju”, pojasnio je glazbenik.

Maja Šuput naletjela na Mišu, legenda joj rekla što misli o njoj: ‘Bio je iznimno pričljiv’

Osim Sandija i Maje, u spotu se pojavljuje i Aldin Tucić Tuca, koji je po zanimanju profesionalni glumac. “Drag projekt u kojem sam i sam uživao, pa se nadam da će se i publika toliko zabaviti sa spotom kao i mi na snimanju”, poručio je Tucić.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.