Foto: Instagram

Ljubavni sklad našeg najpoznatijeg glumačkog para: Jednim potezom su iznenadili sve

Autor: F. P.

Proslavljena hrvatska glumica Anja Šovagović Despot na kazališnoj sceni nezaobilazno je ime. Svojom karijerom iza sebe ostavlja itekakvu ostavštinu, a sigurno je kako je čeka još mnoštvo glumačkih uspjeha i priznanja. Mnogi se također dive i njenoj vječnoj mladosti, budući da i u šestom desetljeću ima liniju za poželjeti.

No Anja nije poznata jedino po svojim glumačkim vještinama. Pozornost privlači i svojim brakom, koji slovi kao jedan od najstabilnijih i najskladnijih na domaćoj sceni. Ove godine proslavit će, naime, 38. godišnjicu braka sa svojom boljom polovicom, također glumcem Draganom Despotom.

Anja i Dragan upoznali su se prije dugih 46 godina, kada je njoj bilo samo 15 a njemu 22. Zbog godina su morali malo pričekati na ponovni susret, a u njihovom slučaju drugi se pokazao kobnim no na dobar način. Ljubav je planula gotovo u istom trenu, a posebno iznenađujuća je bila činjenica da su se vjenčali nakon samo četiri dana veze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Šovagović (@anjasovagovic)




Poklon kakav bi rijetki mogli smisliti

S obzirom da su već skoro četiri desetljeća u braku, očigledno su donijeli ispravnu odluku. Anja se također oglasila na društvenim mrežama uz podsjetnik o godišnjici, a otkrila je i kakav poklon su dobili. Naime, karikaturist Milan Lekić Lex nacrtao je karikature Anje i njenog supruga, čime se glumica naravno morala pohvaliti.

Lana Jurčević u šetnji ukazala na bolnu točku mnogih mama: ‘Čudo u svakom smislu’




Podsjetimo, njen otac Fabijan Šovagović također je ostvario nevjerojatne glumačke uspjehe. Upravo on se, čini se, protivio njenoj udaji prije svih tih godina iako mu je Dragan navodno bio simpatičan. Anja je svojedobno opisala trenutak upoznavanja suprugovih roditelja, koji se dogodio svega nekoliko sati prije vjenčanja.

“Sjećam se kad je Despotova majka Matija ušla u stan u Mesničkoj, gdje su moji roditelji stanovali. Samo je kratko rekla: ‘Krasnog ste momka dobili u familiju’. Odmah je preuzela glavnu riječ, pa nikad nije bilo nelagodnih situacija, sve je bilo transparentno”, prisjetila se glumica, koja je sa Draganom dobila sina Josipa i kćer Anu.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.