Foto: Instagram

Liječnica Petra novom objavom izazvala pomutnju: ‘Samo ti odi u Ljubav je na selu’

Autor: F. P.

Plavokosu liječnicu Petru Meštrić već gotovo svi znaju. Gledatelji su je prvi put upoznali u trećoj sezoni Braka na prvu, gdje je posebno zaintrigirala javnost. Popularnost nastavlja graditi i izvan showa svojom aktivnosti na društvenim mrežama, gdje često potiče brojne komentare svojim zanimljivim izjavama.

U nekoliko navrata je na mrežama već iznosila mišljenje o muškarcima ili muško-ženskim odnosima. Govorila je i kakvi muškarci nju zanimaju, a komentirala je i neka slavna imena. Svojim brojnim promišljanjima sada je pridodala još jedno, u kojem se ponovno dotakla muško-ženskih odnosa te ponudila savjet.

“Imati problem na glas reći kakvog partnera tražimo je isto kao i doći u pekaru i reći ‘dajte mi bilo koji kruh’, a zapravo želite integralni. U oba slučaja nećete dobiti ono što tražite, ni u partneru ni u pekari. Normalizirajmo otvoreno verbaliziranje onoga što želimo ma koliko god to nekonvencionalno bilo” poručila je Petra te potaknula lavinu komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Mestric (@petramestric)




‘Bit će ti lakše u Ljubav je na selu’

“Sad se samo gledaju interes i pare, i da vozi auto”, “Ljube ako ne ide u pekari, probaj Ljubav je na selu. Bit će ti puno lakše”, “Prije bih rekao da se u današnje vrijeme traže masni tipovi sa debelim novčanikom i velikim kolima”, “Inicirati razgovor i cijeli svijet oko tebe bit će na svom mjestu”, obratili su joj se jedni.

Severina napustila Hrvatsku i pokazala svima kako se živi: ‘Karleuša je na aparatima’




“Jedino što je u svemu tome ispravno jest da se prvo traži ljubav, pa ako bude sreće. Ako tražiš ljubav, dobit ćeš i pravog partnera”, “Naravno, takvo pitanje se postavlja u dva slučaja. Kada u pekaru ili pekarici tražimo utjehu, i kada u istoj ponizimo sebe i skupljamo mrvice”, nadovezali su se drugi, i sami nudeći svoje ‘mudrosti’.

Podsjetimo, krajem svibnja ova atraktivna liječnica proslavila je svoj rođendan. Tim povodom se obratila fanovima nizom Instagram priča u kojima je pokazala i zanimljivu čestitku kolegice iz showa, Hedvige Tandare. Između ostaloga je priznala da joj neke Petrine odluke ponekad zasmetaju, no unatoč tome ove dvije plavuše i dalje su iznimno bliske.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.