Foto: PU Sisačko-Moslavačka

Policajac Marko zaprosio djevojku na mjestu gdje ju je prvi put zaustavio

Autor: T.Š.

Ljubav uistinu ne bira put kojim će nas pronaći, čak i onda kada izgubimo svaku nadu. Priča o ljubavi koja je započela u sasvim običnim okolnostima, ali završila vrlo romantično, stiže nam iz naše policije. Njihov službenik, policajac Marko iz Policijske postaje Sisak, pokazao je svoju romantičnu stranu, a policija je ovu dirljivu priču podijelila s javnosti.

Sve je počelo jednog običnog dana na poslu kada je Marko, prilikom rutinske kontrole prometa, zaustavio automobil. Iza volana je sjedila djevojka koja će mu uskoro postati puno više od obične vozačice. Taj slučajni susret bio je početak njihove ljubavne priče koja je završila zarukama upravo na mjestu gdje su se prvi put sreli.

“Da se ljubav zbilja može dogoditi na neobičnim mjestima, ali i u neobičnim situacijama, dokaz je naš Marko, policijski službenik Policijske postaje Sisak,” napisali su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke. Marko nije mogao ni slutiti da će mu jedan običan radni dan promijeniti život. Njihova ljubavna priča razvijala se kroz vrijeme, a nakon točno godinu dana, Marko je odlučio napraviti veliki korak.

Cvijeće, prsten i posebno mjesto

Pripremio je cvijeće, prsten i posebno mjesto – upravo onu ulicu gdje su se prvi put sreli. Na tom simboličnom mjestu, gdje je sve počelo, nadajući se da će od voljene dobiti pozitivan odgovor.

Marko je zaprosio svoju djevojku, koja je u konačnici pristala, a romantičnim činom dirnuo je srca mnogih građana, koji su im uputili čestitke uz najljepše želje.

Incident na poslu zbog kajkavskog: ‘Dobio sam ukor, sad mi šef želi skinuti s plaće’




Policijska uprava sisačko-moslavačka također je poželjela sve najbolje budućim mladencima. “Njihova priča je dokaz da ljubav može pronaći put i u najneočekivanijim situacijama. Policijska uprava sisačko-moslavačka im želi sve najbolje u njihovom budućem zajedničkom životu,” napisali su u svojoj objavi.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.