Morbidno proročanstvo Babe Vange: Teći će rijeka leševa na proljeće 2014. godine

Autor: A. Pranjić

Iako dosta ljudi gleda na proročanstva sa strahom, veći je broj onih koji im ne pridaju pažnju.

Anatolij Lubčenko, ukrajinski biznismen, objavio je razgovor koji je vodio sa slijepom bugarskom proročicom, babom Vangom, neposredno prije njene smrti, u kojem proriče mnogo ljudskih leševa.

Vangelija Gušterova, poznata širom svijeta kao baba Vanga, otkrila je Lubčenku detalje naše bliske budućnosti, koji su nas u najmanju ruku zaintrigirali. 

Naime, prema riječima Vange, svijet bi trebao na proljeće očekivati velike poplave koje će sa sobom nositi “rijeku leševa”. Nije precizirala koji dio Zemlje će biti obuhvaćen, a razni vidovnjaci proriču da se radi o više različitih poplava širom svijeta, koje će se desiti nakon otapanja snijega.

Prema proročici nakon toga nas čeka još veći pakao. Radi se epidemiji koja je navodno opasnija od side, a pokosit će muškarce, nova vrsta bolesti kože. Proročanstvo kaže da će umirati u strašnim mukama, s tijelom punim gnojnih čireva.

Ako je za vjerovati, prorekla je smrt princeze Diane, Hitlerov i Staljinov neslavan kraj, napad na trgovinski centar u New Yorku, raspad SSSR-a, datum smrti Bugarskog kralja Borisa III, kao i datum vlastite smrti.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.