Foto: Instagram

Majka i sestra ubijenog Dalibora neutješne: ‘Bez tebe moje srce vene, probudi se na čas’

Autor: T.Š.

Zemlje ovih prostora potresao je neviđeni masakr koji se dogodio u Srbiji. Dalibor Todorović bio je 24-godišnji mladić i jedna od devet žrtava pomahnitalog 20-godišnjeg Uroša Blažića koji je kalašnjikovom u noći 4. svibnja prošle godine počinio masakr.

Njegova sestra Suzana Ranković, nikako se ne može pomiriti s gubitkom voljenog brata, kao niti njegova majka Danijela Vujić, koja neumorno dijeli svoju bol na društvenim mrežama, svakodnevno posvećujući potresne poruke tragično nastradalom sinu.

U posljednjoj u nizu poruka posvećenih ubijenom sinu nesretna majka piše kako je sve na njega podsjeća i da joj nedostaje. “Bez tebe moje srce vene, probudi se na čas da ti čujem glas. Prolaze dani, prolaze mjeseci, godine, a tebe nema više. Sve me na tebe podsjeća. Boli svaki tren bez tebe. Nema te više, a u srcu mom si zauvijek. Nedostaješ, sine “, objavila je neutješna majka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Suzana Rankovic (@suzanarankov1)




“Nisam te tražila da bih te izgubila”

Daliborova sestra Suzana objavila je na društvenim mrežama pjesmu posvećenu bratu, a riječi pjesme potresle su mnoge njene pratitelje, dok se objava počela dijeliti društvenim mrežama.

“Nisam te tražila da bih te izgubila
Nisam, a noćima sam se budila
U mraku sobe tražila bih sjaj
Zamišljala tebe, zamišljala raj
Po danu bih u tvoju sliku gledala
Sa usana tvojih govor zamišljala
Iz očiju tvojih tražila bih sjaj
Samo da zaboravim onaj tužni Maj
A tišina neka samo bi se širila
Iz kandila svjetlost jedino treperi
Ja poželim, rođeni, da ti dođeš meni
Znam da to je želja moja
Svud si oko mene, brate,
samo te ne vidi rođena tvoja.”

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Suzana Rankovic (@suzanarankov1)

Ubojica se nakon masakra priveden, a prvi put kada su ga obitelji ugledale u sudnici, nastao je kaos. Oko 70 prisutnih nasrnulo je na Uroša, kojeg nisu mogli vidjeti očima.

Policija i sudski stražari trčećim korakom odveli su tada Blažića i njegovog oca iz sudnice, koji su trčali s okovima na rukama i nogama, konstantno se okrečući da vide prati li ih netko od roditelja ubijene djece.

(FOTO/VIDEO) DJEČAK UBIJEN DOK JE SPAŠAVAO BRATA! Bacio se pred metke i zauvijek izdahnuo: Uhićena cijela obitelj pomahnitalog ubojice

“Policija je stala na vrata i zabranila roditeljima ubijene djece da napuste sudnicu dok Blažića ne odvedu na sigurno. Sve to je bilo jako mučno i tužno gledati. Roditelji su izbezumljeno vikali: “Kome se ovdje sudi? Da slušamo koliko metaka je sasuo u našu djecu! Što više nisi tako hrabar? Strijeljao nam je djecu!”, komentirao je tada za Blic jedan očevidac, koji je dodao kako su neutješni roditelji jedva stajali na nogama.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.