Foto: Pixabay/Ilustracija

Hrvati se razotkrili, priznali što bi učinili da osvoje Eurojackpot: ‘A onda bi počeo teror’

Autor: T.Š.

“Da osvojite Eurojackpot, na što bi ga trošili? Koja je prva stvar koju bi napravili/kupili?” glasilo je pitanje koje je Hrvate potaknulo na sanjarenje i otkrivanje njihovih najdubljih želja. Neki su tako u diskusiji pokrenutoj na Redditu otkrili koliko su skromni, neki da su osvetoljubivi, no bilo je i puno istih odgovora.

Hrvati bi tako najprije riješili kredite, kupili kuću ili stan za život, zatim bi kupili nekretnine koje bi iznajmljivali. Mnogi od njih imaju želju preseliti se u Istru, a dobar dio je otkrio kako bi prvo dali otkaz. Bilo je onih koji su otkrili kako bi nastavili živjeti kao prije, dok su neki otkrili kako bi ostvarili dječje želje.

“Kupio bi 30 auti, svejedno kakvih, vjerojatno stare krntije. Registrirao ih i kupio godišnju kartu za parking. Onda bi ih polako parkirao pred zgradu i zauzeo sva mjesta. Tako bi ona dva susjeda koja imaju po 4 auta u obitelji konačno ostali bez mjesta”, glasio je odgovor koji je dobio čak 386 lajka u nekoliko dana. “Next level sitničavost. I love it”, glasio je jednog od komentara podrške. Čini se da mnogi imaju sličnih ‘parking’ problema.

Foto: Pexels, Ilustracija

“Otkupila bih bivšu firmu, a onda bi počeo teror”

Neki bi poravnali račune s bivšim kolegama. “Otkupila bih bivšu firmu. A onda bi počeo teror. To i put oko svijeta. Da mogu ove iz firme zvati s novih lokacija, dok oni, konačno, rade”, odgovorila je jedna reditovka.

“Kamenu kuću s natkrivenom terasom ispred mora da ga gledam dok tuče bura i neveru”, “Helikopter”, “Dovršio bi svoju hižu, izgradio privatni vrtić u Zagrebu i otišao malo putovati”, “Kombi pun alata”, nizali su se komentari, a onda se istaknuo jedan vrlo skroman odgovor: “Kraš napolitanke s čokoladnim preljevom”, glasio je jedan odgovorio, na što se drugi reditovac našalio: “Ne smije čovjek pretjerivat, s dvije kutije će rodbina početi pomišljati neke stvari”.

Hrvat osvojio bogatstvo na lutriji: Otkrio tajnu uspjeha i na što planira potrošiti novac




Još jedna od kategorija koja se ističe u odgovorima je briga o zdravlju.  “Otišla privatno na sve pretrage koje postoje. Kupila kuću na moru. Dala otkaz i preselila se na more raditi isti posao”, “Uplatio si intenzivnu psihoterapiju”, “Majke ti, ne mogu se odlučiti stvari koja bi mi prva bila…stan, kuća, auto, zgrada, avion, helikopter…a opet si mislim da bi mi jedan kvalitetan zdravstveni sistematski dobro došao…”, nizali su se komentari, a posebno se istaknuo. “Liječenje matičnim stanicama”, glasio je potresan odgovor.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.