Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Lepa Brena pjevala Oliverov hit, Hrvatima zapelo za uho: ‘Što to beše ljubav’

Autor: I.D.

U prvoj polovici prosinca, Lepa Brena će imati koncert u zagrebačkoj Areni. Dosad je već rasprodala tri nastupa, a četvrti je zakazan za 10. prosinca. Nedavno je bila gošća u emisiji ‘Ami G Show’, gdje je izvela i pjesmu ‘Što to bješe ljubav’ Olivera Dragojevića. Autorica teksta Oliverovog hita je Marina Tucaković, koja je pisala pjesme Ceci, Miši Kovaču, Massimu, Doris Dragović

Mnogi su komentirali Breninu izvedbu, a reakcije su podijeljene. “Bravo Breno, odlično!”,  napisala je jedna korisnica društvene mreže TikToka. No neki su razočarani: “Ne pjeva se Oliverova pjesma ekavicom”, “Previše zavijanja”, pisali su.

Inače, u emisiji Brena je s voditeljem Ognjenom Amidžićem zaigrala igru u kojoj je odgovorila na nekoliko pitanja. Na pitanje koliko je najviše novca zaradila u jednom danu. “Ja ću malo i smanjiti iznos, 150.000 eura”, rekla je, a voditelj se čudio.

@24sata

Sviđa li vam se njezina izvedba? 🎙️#24sata #lepabrena #oliver

♬ original sound – 24sata

‘Mislim da je to sasvim normalno’

Podsjetimo, Brena godinama uživa i u skladnom braku s bivšim tenisačem Bobom Živojinovićem, a osvrnula se i na tajnu njihovog braka. “Mislim da su to individualne stvari, ljudi odluče mogu li ili ne mogu biti zajedno. Mislim da je brak institucija koja se treba i mora njegovati”, rekla je, a kasnije priznala kako su imali krize u braku.




“Normalno je to. Mislim da je to sasvim normalno da se doživljavaju usponi i padovi, ali morate gledati prioritete. Ne vjerujem da će svaka nova ljubav biti nešto što je trajno. Ali moram naglasiti, ako ne postoji rješenje, bolje dobar razlaz nego loš brak. Mi smo prošli te dječje bubice puno ranije”, rekla je.

Rijetki znaju za Brenino krsno ime koje je dobila nakon što je s Islama prešla na pravoslavlje




“On je bio ostvaren profesionalno, poslije tenisa je nastavio baviti se različitim poslovima. Boba voli život, voli obitelj, a ja sam osoba koja voli pratiti nekoga i koja voli imati čvrsto rame pored sebe. Imamo poseban odnos, i zaista ga njegujemo”, zaključila je Brena.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.