Foto: Instagram

LAŽE SELO, LAŽU LJUDI: Franka jednim potezom demantirala glasine o problemima s Ćorlukom!

Autor: Š. P.

Videom od desetak sekundi pjevačica Franka Batelić stala je na kraj višemjesečnim glasinama o bračnim problemima s nogometašem Vedranom Ćorlukom – na Instagramu je, naime, podijelila atmosferu s ‘duplog spoja’ iz jednog luksuznog restorana.

Franka je objavila kratki video u kojem njezin usprug Vedran Ćorluka zainteresirano gleda u pripremu hrane, a s njima u društvu su novopečeni roditelji Mateo i Izabel Kovačić.

Foto: Instagram

Iako prilično šutljiva kad je u pitanju njezin privatni život, Franka je u nekoliko navrata škrto progovorila o životu s Ćorlukom. Osvojio ju je, priznala je, ‘iskrenošću i neporednošću’, a uz njega je lakše prebrodila medijsko ‘ukalupljivanje’ u ženu nogometaša.

Foto: Instagram

“Ne opterećujem se time ni u jednom trenutku. Oduvijek imam neki svoj film i svoje interese, ali naravno da nijednoj curi nije cool kada ju u novinama spominju jedino u kontekstu njezinog partnera”, rekla je Franka svojedobno.

Foto: Instagram

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.