Foto: HRT/Dobro jutro, Hrvatska

Baby Lasagna dugo je nosio veliki teret: ‘Bilo me je sram pred prijateljima’

Autor: G.B.

Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna, oduševio je sve svoje brojne fanove diljem Europe i svijeta novom fotografijom s bratom Martinom. Fotkali su se u rodnoj Istri, a potom je Lasagna objavio i jednu obiteljsku fotografiju iz djetinjstva.

“Upozorenje! Ako vam se gadi dok dijete povraća, nemojte prelaziti na drugu fotografiju. Ako ne, uživajte i nema na čemu. U svakom slučaju, jako sam sretan jer sam dobio najbolji rođendanski poklon – moj brat se vratio kući i tu će ostati. Pridružit će se našem bendu”, napisao je glazbenik u opis objave.

Mnogi nisu upoznati s činjenicom da je i Markov brat također glazbenik, a braću povezuje i jedan zajednički uspjeh. Naime, Marko je napisao tekstove za album “Ravenblack” benda Mono Inc., koji je bio odlično prihvaćen u Njemačkoj i našao se na prvom mjestu službene njemačke ljestvice slušanosti, za što je dobio i nagradu. U istom bendu Martin svira bas te nastupa pod umjetničkim imenom Val Perun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)




‘Bilo me je sram pred prijateljima’

Podsjetimo, Marko je prije nekoliko dana gostovao u podcastu Skip Or Beep, u kojem se s voditeljicom Tatjanom Jurić dotaknuo životnih trenutaka i prekretnica, vjerskih pitanja, ali i politike za koju je kazao da je mišljenja da je sad prekasno da je počne pratiti.

“Mene je bilo sram pred prijateljima, mene je bilo sram pred bilo kime”, iskreno je progovorio o svojoj ustrajnosti u bavljenju glazbom dok je imao samo nekoliko pratitelja. “Zašto, zato što se, kao, nisi realizirao?” – nadovezala se Tatjana.

Estradni menadžer iznio dosad nepoznati detalj o Bregoviću: ‘Davao sam mu 30 injekcija’




“Da, jer sam radio glazbu, svi su imali posao, dizali kredite, kupovali stan, auto, imali su velike planove. Ja sam kao neki lulek sam radio glazbu doma i mislio da će to nekad upalit’. Već sam bio odustao, išao sam si naći posao jer moram odustati od ovoga. Osjećao sam se kao budala, svi su nastavili sa životom, a ti jedini radiš isto što si radio u srednjoj školi”. “U trenutku racionalizacije, kad si shvatio da moraš zaraditi plaću, jesi li negdje u pozadini ipak imao misao – ja znam da će ovo uspjeti ili ne, gotovo je nema šanse?”, pitala je Tatjana. “Pa ne baš ‘ovo će uspjet’, ali je bilo u glavi neš’ ti odustat. Bio sam tužan jer neću moći provesti osam sati pišući pjesme, ali hvala Bogu nije tako ispalo”, rekao je Lasagna.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.