Foto: Instagram

Lakše je raditi za FBI nego za Đokovićeve: Evo što sve traže samo od dadilje

Autor: B.G.

Tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena u braku su dobili sina Stefana i kćer Taru, koji prate tatu na gotovo svim mečevima, te privlače pažnju gdje god da se pojave.

Na meču protiv Petra Kačina, Novaka je pratila uobičajena ekipa u njegovoj loži – Carlos Gomez Herrera, Marko Paniki, Miljan Amanović i supruga Jelena, ali tada je veliku pažnju privukla misteriozna djevojka u njihovu društvu, koja je mnoge podsjetila baš na Jelenu.

U pitanju je dadilja Stefana i Tare Đoković, koja je pratila Novaka i na mastersu u Torinu. Ona je cijelo vrijeme bila uz djecu, a kako Đokovići strogo vode računa o njima, mnoge je zanimalo tko je osoba kojoj su dali povjerenje da brine o njihovim nasljednicima. Kako se navodilo, detaljno su provjeravali radne biografije žena koje su se prijavljivale za posao dadilje, a bitne su bile preporuke ranijih poslodavaca, znanje jezika i pedagoško-metodički rad s djecom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)




Potpisali i ugovor o tajnosti

Međutim, nema sumnje da upravo ona jedina ispunjava kriterije koje su imali kada je riječ o dadilji. Ona često putuje s njima i prilagođava se njihovom užurbanom rasporedu.

Inače, mediji su prenosili da su Jelena i Novak potpisali su ugovor o tajnost s ovom djevojkom kako nikada ništa iz njihovih privantih života ne bi dospjelo u javnost i medije. Ukratko, jasno je da se Stefanova i Tarina dadilja pravno  obavezala da nikada ništa ne izusti o svom angažmanu i obitelji Đoković.

Poznatu hrvatsku pjevačicu na prevaru odveo u go-go bar: ‘Dočekale su je cure u toplesu’




Podsjetimo, Jelena i Novak upoznali su se u srednjoj školi. Počeli su hodati 2005. godine, a devet godina kasnije su se oženili i imaju dvoje djece, sina i kćerku. Novakova majka Dijana svojevremeno je otkrila kako nije mislila da će se situacija tako rasplesti.

“Kao mladić koji se bavi tenisom Novak nije imao vremena za zabavljanje jer je više bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku koja je bila obojkašica iz Kraljeva, bili su još klinci. Kako smo upoznali Jelenu dok su imali 18 godina nisam mislila da će se vjenčati, ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari”, objasnila je Dijana.

Foto: Panoramic / Guliver Image

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.