Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Kuća u Balama ne zadaje muke samo Elli i Charlesu: Oko nje se sporio i bivši vlasnik

Autor: F. P.

I dalje se priča o sagi razvoda influencerice Elle Dvornik i britanskog biznismena Charlesa Pearcea. Sve je započelo potvrdom da je pukla 10-godišnja ljubav u kolovozu prošle godine, a od tada ovi uskoro bivši supružnici nikako ne izlaze iz fokusa javnosti i to velikim dijelom zbog međusobnih ‘prepucavanja’.

Nedavno je došlo i do novog velikog obrata oko jednog od najspornijih dijelova razvoda. Charlesu je odlukom suda dodijeljeno pravo na polovicu kuće u istarskim Balama, gdje su nekad zajedno živjeli. No uz to, prema pisanju medija, dolazi i otplaćivanje polovice kredita budući da je na kući navodno hipoteka od 252 tisuće eura.

Britanac je još u srpnju prošle godine iznio optužbe protiv svoje uskoro bivše supruge. Tada je potraživao polovicu spomenute kuće, u kojoj je prema podacima kao jedini vlasnik bila upisana upravo Ella. Iako se sada upisao kao polovični vlasnik, čini se kako istarska nekretnina nije samo njima zadavala gadne probleme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce)




Bivši vlasnik našao se u istim problemima

Naime, kako prenose mediji, oko nje se sporio i njen bivši vlasnik. Našao se u gotovo pa identičnoj situaciji kao Ella i Charles, te je sa suprugom zbog kuće završio na sudu u svibnju 2020. godine. Spor je završen nagodbom u kojoj je kuća pravilno raspoređena, no iz navedenog se čini kako zdanje zaista ne donosi sreću.

Ljubavni sklad našeg najpoznatijeg glumačkog para: Jednim potezom su iznenadili sve




Podsjetimo, Ella je dosta aktivnija od Charlesa na društvenim mrežama. Stoga ne čudi kako su njeni fanovi primijetili da u posljednje vrijeme iz objava izostaju njene kćeri. O tome ju je upitala jedna zabrinuta pratiteljica na što joj je Ella rekla da ih ne smije pokazivati, dajući naslutiti da joj je zbog zamršenog razvoda zabranjeno pokazivati njihova lica.

Ella i Charles su tijekom četverogodišnjeg braka dobili kćeri Balie Dee i Lumi Wren. Zanimljivo je da je i Charles sa svog profila maknuo objave u kojima su se pojavljivale djevojčice, dok se Ella nekad i fotografira u njihovom društvu no lica im više ne pokazuje. Sve to mnoge je podsjetilo na Severinu, budući da ona skriva lice sina Aleksandra.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.