Foto: Guliver Image (AP Photo/Martin Meissner)

Kružile teorije o potezu Baby Lasagne, pjevač prekinuo nagađanja: ‘Djeluje nestvarno’

Autor: F. P.

Umažanin Marko Purišić, poznatiji pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, postao je pravi fenomen. Otkako je kao zamjena dospio na Doru te potom u finale ovogodišnjeg Eurosonga, gotovo da nema osobe koja posljednjih nekoliko tjedana nije barem jednom izgovorila njegovo ime.

U finalu Eurosonga ostvario je najbolji hrvatski rezultat u posljednjih 35 godina, a po povratku u domovinu nastavio je nizati uspjehe. Njegov prvi samostalni koncert na Šalati rasprodan je u munjevite četiri minute, a ubrzo je planuo i drugi zbog čega je dodan i treći datum u Zagrebu.

Ako je o prodaji karata za treći koncert bilo ikakvih sumnji, pjevač ih je sada raspršio uz vijest da su i one rasprodane. “Sva tri nastupa rasprodana su u jednom danu! Ovo mi i dalje ne djeluje stvarno. Hvala vam puno, jedva čekam da se vidimo tamo”, poručio je Baby Lasagna na svojem Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)




Zbog njega potežu iz Velike Britanije i Portugala

“Ne boj se Arene, napunit ćemo je više puta”, “Mjau majstore, zbog tebe se osjećam kao tinejdžerka od 16”, “Zbog ovog ću doletjeti iz Velike Britanije”, “Tvoj potez doniranja vladinog novca rastopio nam je srca”, “Dolazim iz Portugala u Hrvatsku zbog tvog prvog koncerta”, stale su se nizati reakcije.

“Zavidim svima koji će te imati prilike vidjeti”, “Želimo te u Poljskoj”, “Mogao bi i u Srbiji neki koncert, znaš da ovdje imaš publiku koja te obožava”, “Svima po zasluzi”, “Svi žele vidjeti pobjednika Eurovizije”, “To znači da si osvojio srca ljudi”, “Sad čekamo europsku turneju”, nadovezali su se drugi.

Podsjetimo, u srijedu su sa njegovog profila izbrisane sve objave vezane za koncerte, koji su rasprodani u rekordnom roku.  Zbog toga su počele kružiti teorije kako se koncerti prebacuju u Arenu ili Dom sportova zbog velikog interesa. Marko je ovom objavom ipak uspio umiriti svoje fanove te utišati glasine.




Baby Lasagna poremetio mu planove, Stanković sada najavio posebnu emisiju: ‘Tko preživi’

Nakon subotnjeg finala Eurosonga, Baby Lasagni je priređen spektakularan doček u Zagrebu. Na glavnom trgu okupilo se više tisuća ljudi, a nabijena atmosfera toliko je iznenadila Marka da se rasplakao u zagrljaju svoje ekipe. Naravno, ništa manje nije bilo ni u rodnom mu Umagu, gdje su ga dočekali u srijedu.

Na središnjem umaškom trgu svojeg heroja pozdravilo je oko 10 tisuća ljudi. Svi su uglas pjevali i plesali s njim, ne obazirući se na kišu. Nakon istarskog dočeka Marko se oglasio na mrežama, rekavši kako je zbog ove proslave bio nervozniji nego zbog finala Eurosonga, na kojem je osvojio drugo mjesto.

Potez Baby Lasagne odjeknuo i izvan Hrvatske: ‘Ovako je kupio Europu’

U četvrtak je pak domaćim medijima odjeknula vijest o odluci premijera Andreja Plenkovića. Nakon saborske sjednice, premijer je Baby Lasagnu odlučio nagraditi sa 50 tisuća eura zbog uspjeha u Švedskoj te promocije Hrvatske. No Lasagna je povukao dirljiv potez te odbio nagradu, odlučivši je donirati potrebitima.

“Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime, te ime hrvatske Vlade, donira 25 tisuća eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Ćeulić”. Nadalje, ostalih 25 tisuća eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb, napisao je.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.