Foto: Lucija Ocko / CROPIX

Kruže nove glasine o sinu Dragane Mirković: Odala ga fotografija

Autor: Marija Tomić

Dragana Mirković, poznata pjevačica, nastavlja živjeti u svom raskošnom dvorcu u Austriji, dok njena djeca, kći Manuela i sin Marko, posjeduju stanove u gradu. Marko Bijelić, kojeg je Dragana dobila u 24-godišnjem braku s Tonijem Bijelićem, često na društvenim mrežama pokazuje svoj luksuzni način života.

Markov privatni život od rođenja je pod budnim okom javnosti. Nedavno je ponovno zaljubljen, što je privuklo dodatnu pažnju. Nakon prekida veze s 22-godišnjom Anastasijom Dijanović, s kojom je viđen na majčinom koncertu u zagrebačkoj Areni, Marko je navodno osvojio srce atraktivne plavuše Melani Dimitrijević. Melani je vrlo popularna na društvenim mrežama, sa više od 23.000 pratitelja na Instagramu. Iako je rođena u Beogradu, trenutno živi u Beču, isto kao i Marko.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama te često objavljuje provokativan sadržaj. No, Melani pažljivo čuva detalje iz svog privatnog života, pa se na njenom Instagram profilu ne može naći mnogo osobnih informacija. Premda oprezna, upravo je Melanina fotografija otkrila njihovu navodnu budući da je Marko držao ruku na njenom bedru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli M E L A N I (@melanixdimitrijevic)




Melem za oči

Marko je pravi mamac za žene. NaimE mlade obožavateljice oblijetale su ga na nedavnom nastupu njegove majke, a video iz kluba postao je viralan na društvenim mrežama. Video se pojavio na Twitteru s opisom “A što se Draganina publika sad više slika sa sinom nego s njom.”, a na njemu je prikazan Marko u društvu prijatelja kako se odlično zabavlja na hitove svoje majke. Naime, djevojke mu nisu dale mira, te se cijelu noć morao slikati sa svima koji su htjeli fotografiju s njim.

Sin regionalne zvijezde Dragane Mriković, Marko Bijelić, plijeni pažnju medija i svojim zanimljivim hobijem, odnosno trkaćim automobilima, posebno Formuli 1. Marko je već više puta sudjelovao na humanitarnoj utrci u Njemačkoj, na što je njegova majka iznimno ponosno.

Ukrao pažnju legendarnoj srpskoj pjevačici: ‘A što se publika sad više slika s njim’




Dragana je na društvenim mrežama rekla što misli o njegovim utrkama. “Moj sin – moj ponos, koji je osjetio potrebu da pokaže svoju humanost na djelu. Činjenica da je za svoje mlade godine pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali prije svega dobar i vrijedan mladi čovjek.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.