Foto: Guliver Image (AP Photo/Antonio Calanni)

Kraljica vriska fanove ostavila u čudu: Nećete vjerovati kako se zapravo zove

Autor: F. P.

Filmska industrija gotovo svakodnevno stvara neke novitete i žanrovske eksperimente, no jedan od vječno popularnih su horor filmovi. Od šest filmova u serijalu ‘Vrisak’, zatim ‘Krvavo Valentinovo’ te ‘Egzorcist’ – svi oni stekli su gotovo kultni status. A kako se čini, i jedna od novijih franšiza mogla bi lako ići tim putem.

Riječ je o filmu jednostavno nazvanom ‘X’ te njegovim nastavcima, ‘Pearl’ i ‘MaXXXine’. Od sjajne glumačke postave vrijedi izdvojiti glavnu glumicu, Britanku Miu Goth. Upravo zbog uloge u ovom serijalu javnost joj je nadjenula nadimak ‘kraljice vriska’, a mnogi vjerojatno nisu znali kako ona zvuči u stvarnom životu.

Društvenim mrežama proširilo se nekoliko snimaka na kojima Mia govori svojim prirodnim glasom. U stvarnosti ova Britanka ima dosta viši glas nego što je slučaj u filmovima, a naglasak je itekako primjetan. Sudeći prema komentarima, fanovi ove 30-godišnje glumice teško su mogli zamisliti njen prirodan glas.

‘Nikad neću preći preko ovoga’

“Bila bi savršena u davanju glasa za animacije”, “Nikad neću preći preko činjenice da je ovo njen pravi glas”, “Iz nekog razloga sam na rubu svog sjedala”, “Mogla bi biti Disney princeza”, samo su neki od komentara. Međutim, možda još šokantnija informacija za mnoge bilo je ipak njeno pravo ime, za koje također većina nije znala.




Naime, glumica se punim imenom zove Mia Gypsy Mello da Silva Goth. Majka joj je podrijetlom iz Brazila, dok je otac Kanađanin. Neko vrijeme je živjela u Brazilu, Kanadi, a sa 12 godina su se ona i majka preselile u London. Ovo dosta neobično pravo ime izazvalo je novu buru reakcija na društvenim mrežama.

Slavonka koja je zaludila Hrvate zapala u problem: ‘Susjedi me stalno špijuniraju’




“Ok, dakle ovo je nevjerojatno”, “Pa to je samo pet razloga više zašto da je volimo”, “Sad je još više volim”, “Rođena je da bude zvijezda”, “Ovo je pravo otkriće”, “Ovo je ludo, nisam imala pojma”, “Nije ga ni trebala skratiti”, “Nevjerojatno da nisam nikad znao kako se zove”, samo su neki od komentara začuđenih fanova.

Inače, Mia je sa 14 godina započela karijeru modela, a dvije godine kasnije krenula je na filmske audicije. Prva uloga bila joj je u filmu ‘Nimfomanka’, a šuška se i da će glumiti u ‘Dr. Frankenstein’ Guillerma Del Tora. Partner joj je trenutno Shia LaBeouf, s kojim je u jednom periodu i prekinula na dvije godine.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.